| |||
|
selammm ![]() arkadaşlar geçen yıl Golden Kariyer in WAT programıyla Amerika'ya gitme fırsatım oldu.tek kelime ile süper bir tecrübeydi benim için. Şunu belirtmek isterim ki giderken mutlaka gönderen firmanızı iyi seçin yoksa bir sürü problemle karşılaşabilirsiniz. benim için bu muhteşem deneyimi sizinle paylaşmak varsa sorularınıza cevap vermek isterim.Gidecek olanlara bol şanslar lale karasungur lale.karasungur@gmail.com |
| |||
|
şirket ismi vermektense doğru yönlendirmeyi tercih ederim..ben de bu yaz amerikadaydım şirketimi bulmam çoook uzun zaman aldı ne şirketlerden vazgeçtim..ama birinci öncelğim hem benim hem de yakınlarım adına,Danışmanlık Hizmetiydi..orada bir şirket çalışanın bulunması kadar güzel birşey yok.birinin sizi kalacağınız yere yerleştirmesi bile çok önemli.çünkü burdan giderken sözleşmelerde yazan kalacak yerler çoğunlukla hayali ya da dolu..lütfen bunlara dikkat edelim sonra oralarda süper bir yaz geçircem diye rezillikler yaşamayalım. ben güzel bir yaz geçirdim eğer sorunuz olursa ugur.gunduz@msn.com Konu chairider tarafından (12-01-2009 Saat 07:51 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ******, amerika, wat, work and travel, şirket |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |