| ||||
|
map'cim 1.35'ten bahsederek notu 2.00'ın altında olan arkadaşları gaza getirmeyelim istersen
__________________ Work and Travel x 3 Internship x 1 Share your experiences; Ask your questions. http://workandtravel.com.tr/ |
| |||
|
1.30 ortalama ile vize alan arkadaşım var, hatta ev arkadaşım. 3.70 ile alamayan da var o ev arkadaşım değil, sınıftan bir ark. fakülte 2.si ![]() konsolosluktaki mülakat ile ilgili ve tabiki oradaki memurla olan iletişiminizle. rahat olun.. be cool 8-) |
| |||
|
ben bu not ortalaması olayına inanıyorum ama her şeyde bundan ibaret değil; 1,20 lile alan bile var. nerden mi biliyorum? 3,70 alamayan arkadaş, ev arkadaşının kuzeninin 1,20 ile aldığını öğrenince hemen mail yağmuruna tutmuştu, mail de ne yazıyor kimse sormasın. daha ziyade konsolosluktaki görevlinin ailesi ile ilgiliydi ![]() esas olay, görevlinin karşısında rahat ve kararlı olmanız arkadaşlar. just be yourself com'on
|
| ||||
|
senin geri dönüp dönmeyeceğin önemi.mesela ailenden biri kaçaksa ortalaman 4 olsa bile vallahi vermezler.senin aile durumuna ve ülkene olan bağlarına bakıyorlar.ben o anlık bir olay olduguna inanmıyorum yani vize memurları bazı şeylere bakarak veriyorlar.
|
| ||||
|
İşinizi garantiye almak istiyorsanız en az not ortalamanız 2,00 olsun. Ama bu demek değildir ki %100 vize alırsınız.
__________________ Rollercoaster-Copyright © 2010 MSN : koldmeyil@hotmail.com ![]() WAT Sözlük Work and Travel İş Türleri |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| california, hangi, ingilizce, konsolosluk, mülakat, ne kadar, neden, niye, overtime, para, travel, usa, vize, wat 2.00, wat not 2, work and travel, ücreti, şartları, şirket, şirketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |