| |||
|
2'nin altında olup vize alanlar da oldu ama , riskli grup. İngilizce iyi ise ve güzel bi şekilde notunun neden düşük olduğunu anlatıp , döneceğine ikna edebilirsin alabilirsin vize
|
| ||||
|
Konsolosluk görevlisinin o günkü ruh haline de bağlı birşey vize almak. Adam o gün birşeye sinirlidir, hırsını senden çıkarır sana vize vermez. Olabilir mi? Mümkündür
__________________ Rollercoaster-Copyright © 2010 MSN : koldmeyil@hotmail.com ![]() WAT Sözlük Work and Travel İş Türleri |
| |||
| Alıntı:
acaba benmiyim o arkadas...vize gorusmesinde diger kisilere gore biraz daha uzun kaliyorsun ama sonucta ne kadar iyi ingilizce konusuyorsan not ortalamasini gozardi edebiliyorlar...
|
| ||||
| 1.9 ve 1.8 ıngılızcen yeterlıyse cok dezavantajlı ortalamalar degıldır fakat misal 1.3 cok dezavamtajlı bır ortalamadır.1.9 ıle alan cok fazla ınsan var, sırketınde danısmanın ıngılızcenı test ettıkten sonra not ortalamanı da beraber degerlendırmelı.
|
| |||
|
benimde 1.68 di... ama konsolosluk görevlisinin ruh hali çok önemli olduğu doğru.... beklerken üç görevliden birisi herkese red veriyodu... inş ona denk gelmem dedim bi baktım benim numara onun bankoda yandı.... neyseki adam vize verene kadar hiç sormadı ortalamayı... vize verdikten sonra sormuştu... geri alacak vizeyi diye çok korkmuştum... |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| california, hangi, ingilizce, konsolosluk, mülakat, ne kadar, neden, niye, overtime, para, travel, usa, vize, wat 2.00, wat not 2, work and travel, ücreti, şartları, şirket, şirketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |