| ||||
| WAT programina niye katilayim?
Universite ogrencileri niye Work and Travel programina katilmali? Sinirsiz Ingilizce pratik ile Ingilizcenizi gelistirin. Farkli kulturler taniyin. Para kazanin ve sifir maliyetle bu isi gerceklestirin. Yurtdisinda is tecrubesi edinin, CV nize birseyler ekleyin. Super bir yaz tatili gecirin. Ben Amerika'dayken deme sansiniz olsun ![]() Farkli ulkelerden arkadaslar edinin. ve sizlerin ekleyecekleri
__________________ Rollercoaster-Copyright © 2010 MSN : koldmeyil@hotmail.com ![]() WAT Sözlük Work and Travel İş Türleri |
| |||
|
[FONT="Trebuchet MS"][FONT="Arial"][FONT="Comic Sans MS"]arkadaşlar, yaz tatilinde öğrencilerin girdikleri işlerde aldıkları para malum, söylemeye dahi gereNk yok ![]() eğer ki program maliyetini karşılayıp gidebilecek gibiyseniz, programa katılmanızda fayda var. orada da öğrenci hayatı yaşarsanız arkadaşlar yani öyle her sabah bir eyalette uyanmazsanız para da kalır. bunların hepsi nasıl olur? Güvenilir bir firma ile gaza gelmeden seçerseniz işinizi,güvenilir bir firma ile giderseniz zaten bünyesinde gaza getiren danışmanda bulamazsınız 2x2= 4 yani.. ayrıca bizlerden kesilen vergileri mart gibi geri alıyoruz ve ilaç gibi geliyor ailenin bu vergi iadesini aldığımızdan haberinin olmasına gerek yok:$ Ev arkadaşlarının da,öteki türlü her akşam portakallı pekin ördeği ısmarlayacağınızı düşünebilirler,ya da derbi maça bilet istekleri vs vs |
| |||
|
WAT Kültürel değişim programı olması sebebi ile kişiye ayrı bir öz güven sağlayacaktır ve iş hayatımızda bizi bir adım öteye taşıyacaktır. Benim için herşeyden öte cv de ekstra bir ayrıcalık.
|
| |||
|
Üniversite öğrencisi iken kaçırılmaması gereken bir şans... İngilizce artık her iş görüşmesinde karşımıza çıkan bir durum ve ayrıca ülkemizde çoğu büyük işletme artık Amerikan teknikleriyle çalışma sistemine geçiş yapıyorlar. Yani Amerika'da tüm bunları öğrenerek, mezun olunduğunda bir adım daha önde olmak demek.. |
| ||||
|
[QUOTE=Dextro;1409]bence amerikayi gormek dunyaya bedel.amerikayi gormenin verdigi mutlulugu hicbir kelime anlatamaz hicbir lisan dile getiremez.ucagin havaalanina inerken verdigi mutlulugu baska hicbirsey de bulamazsiniz.ankaragucu gecen sene kume dusmekten kurtuldugu macta bile o kadar cosmamistim... Amerika anlatilmaz yaŞanir.[/QU ahahaha güsel bir açıklama olmuş |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| academix, amerika, amerikan, bileti, çalışma, firma, gezmek, guvenilir, nasıl, neden, newyork, niye, para, program, programına, seçimi, sirket, travel, wat, work and travel, yaz tatili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |