| |||
|
ben su ürünleri okuyanlar filan kesin gitmeli.. arkadaşlarım okuyor, türkiyedeki stajları da aynı mantık.. hem belki staj defterlerini de imzalatırlar, havaları olur amerikada stajımı yaptım bi de üstüne binlerce dolar kazandım diye |
| ||||
| evet var. Ornegın once kuzeyde calısıp sonra guneye transfer eden fabrıkalar ya da guneyın secılmsı fabrıkaları. Once kuzeyde calısıp sonra guneye gonderen Ekuk Fisheries Dilligham var, yemek konaklama ve ANC den ucusun ucretsız oldugu ve de sezon dalgalanmalarından en fazla %10 etkılenen Brıstol Bay de bulunuyor. |
| ||||
| Alıntı:
evet yukarıda belırttıgım gıbı yeme ıcme konaklama ve Anchorage den fabrıkaya olan butun ucuslar ucretsız. Bu da zaten baslangıcta sızı 1000-1500 dolar kara gecırıyor.Ne kazanırsan kendıne masraf sıfır |
| ||||
|
alaska işi için narin insan olmaz ama o işin bir de prestiji var burda ; iş görüşmesinde seni 2 adım öne geçirir gitmişsin alaskaya eşşek gibi çalışmışsın özel şirketler için en önemli özellik -> eşşek gibi çalışmak Ekuk fisheries de muhteşem bir yer gittim gördüm harika insanlarla tanışırsınız.ama 9bin çok ilk senede 6000$ idealdir üstüne de çıkılabilir biraz, tabi bu öncelikle BALIK arkadaşlara bağlı sonra da size |
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
|
çalışır tabi ben kız arkadaşım ve bir kız arkadaşla gitmiştim hatta övünmek gibi olsun bizim hanım okadar iyi çalışıyordu ki fabrikada çalıştığı departmanı değiştirmek istediler olay oldu supervisior team leads vs büyük olaydı yani ki production manager ın efsane bir lafı var "sen(yetkili birisine diyor) onun kim olduğunu biliyor musun supervisior ı değiştirdim ama onun departmanını değiştiremem diye" |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alaska, amerika, amerikada, balık, california, çalışma, dolar, fabrika, ingilizce, işler, konaklama, ne kadar, neden, niye, para, uzak, wat, yer, şartları, şirketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |