| |||
| Acil yardım WAT Amerika mı Alaska mı ?
Arkadaşlar ben de bu sene wat a niyetlendim ve amerika'ya giden arkadaşlarımla görüştüm onların yorumlarını dinledim ama hala karar veremedim alaska'ya gideyim mi. Biri ile konuşuyorum 9 bin yaptım diyo, diğeri 4 bin diyo alaska için. herkes aynı kazanmıyo biliyorum ama ortalama ne kadar kazanılıyo Konu GFB tarafından (02-03-2010 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir. |
| |||
|
Alaska'da 9-10 bin kazananlar var evet ama bu herkes için mümkün değil. Herşeyden önce o kadar saat çalışmak herkesin harcı değil. Çalışma şartlarını ve saatlerini öğrenmek lazım sonra da yapıp yapamayacağının kararını danışmanınlar beraber verirsin (danışmanın Alaska'da çalışmış olsun) |
| |||
|
herkes yapamaz bu doğru , o yüzden sadece yapabilecekler gitmeli
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alaska, amerika, amerikada, balık, california, çalışma, dolar, fabrika, ingilizce, işler, konaklama, ne kadar, neden, niye, para, uzak, wat, yer, şartları, şirketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |