| |||
| Tavsiyelerinizi bekliyorum:( Yardımmm
Mrb arkadslar bnm bi sorum olucak.Bu yaz amerikaya gidiyorum büyük ihtimalle ilk 300 dolarlık ücreti ödedim ama meslek konusunda çok kararsızım ingilzice seviyem a2 düzeyinde kursa gidiyorum yani kendimi rahatlıkla antabilcek ingilzcem var.Amerikaya gitmekteki tek amacım ingilizcemi geliştirmek para kısmını geçtim sizce ingilizcemi geliştirebilecegim en iyi meslek ne olur? cumaya kadar tam olrk seçicem meslegi yardımm (
|
| |||
|
bana gore meslek ya da yer onemlı degıl , senın ınsanlarla olan ılıskılerıne baglı .. eger konuskan ve cana yakın bırıysen her turlu gelıstırırsın yer ve iş secımınde bunu dusunmemen gerekır bana gore .. lasvegasta da newyorkdada alaskadada gelısebılır ıngılızcen yeterkı konusmaktan cekınen bırı olma |
| |||
|
Genelde bu işle alakadar kişilerin söylediği şudur ki ingilizcen çalışırken pek de fazla gelişmeyecek.Çünkü bir sorumluluğun olacak ve onu yerine getireceksin.Bunu yaparken de kısıtlı konuşacaksın.Örneğin garsonsan menüyle ve yemeklerle alakalı konuşacaksın. İngilizcenin asıl gelişeceği yer iş dışında arkadaşlarınla vakit geçirirken kuracağın diyaloglar.Bu sebepten İngilizce geliştirmek için girişkenlik,utangaç olmamayı tavsiye edebilirim.Bir de fazla Türkün olmadığı bir yere gitmeye çalışırsan senin için iyi olur.İnsan bazı şeyleri zorda kalmadıkça kullanmaz.Dilde bunlardan biri.Yabancı arkadaşlar edinip kendini ingilizce konuşmaya zorlamalısın. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |