| |||
|
arkadaşlar herkesin bildiği gibi türkiyeden amerikaya giderken yanımıza belli bir harçlık alacağız fakat ben yanıma alacağım bütün parayı cebimde veya cüzdanımda muhafaza atmek istemiyorum bu parayı türkiyede herhangi bir bankanın dolar hesabına yatırsam amerikadan bir para matikten bu parayı aynı şekilde dolar olarak alabilirmiyim... daha kapsamlı olarak bu parayı nasıl daha güvenli bir şekilde muhafaza edebilirim...???
|
| |||
|
citibank iyidir. gitmeden hesabını burdan açtır, orada da rahatlıkla kullanabilirsin. benim gidişim biraz ani olmuştu o yüzden kart yetişemeyeceği için açamamıştım. eğer orada açayım dersen mutlaka bank of america dan açtır. ben tek kuruş ödemedim bank of america'ya. tavsiye ederim yani
__________________ |
| |||
|
gideceğin yer neresi kardeş. ona göre tavsiyede bulunalım. bana sorarsan öle çok aman aman fazla para alma zaten yanına. ben ilk 3 hafta idare edebileceğim bi para aldım yanıma oda 750 dolardı. he az değil ama öle yok bankadan hesap açayım yok bşe olur gibi sıkıntın olmasın.. sadece temkinli ol. kalabalığa fazla karışma yeter. alaskaya gidersen. wells fargo iyidir. kodiakda bankamatik kapalı yerde ve içi genşiti girip interneti kullanıyorduk sabaha karşı ))
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |