work and travel

work and travel

WAT Yardım ve Soru Cevap WAT Yardım ve Soru Cevap

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-11-2009, 07:56 PM
Üye

eagle is on a distinguished road
şirket secimi

herkeşler gitsin bu programa arkadaş!!her universite ogrencisinin yaşamasıgerek bence.ancak şunuda unutmamak lazım,oraya gittiginiz zaman problem yaşamak istemiyorsanız mutlaka gitmeden once iyi araştırın ve ozellikle şirket kunusunda kılı kırk yarın.gidenlerin en buyuk sorunu konaklama oluyor.şirket burdan konaklama sağlıyoruz diyor ancak bu konaklamayı işeren sağlıyor.ve cok iyi de cıkabiliyor cok kotu berbat da cıkabiliyo.o yuzden konaklama garantisi veriyoruz v.s diyenler emin olun bu işi sadece ticari kaygılarla yapan şirketlerdir cunku durust degiller.bu işin aslı bu.ayrıca konaklama kesinlikle şirket seciminde bir parametre olmamalı..bu sene gidecek olan arkadaşlar mutlaka bunlara dikkat edin!!!
  #2 (permalink)  
Alt 10-12-2009, 09:36 PM
Yeni Üye

timur is on a distinguished road
Bence de yazan arkadas hakli... Ne ise ki, kriz zamaninda kendimi kasarak, verdim 1300 dolar, gittim amerikaya.... Amsterdama inerken, 3 turk kizla karsilastim.. Valla arkadaslarinin calistigi sirkete kayit olmuslar, ve ilk kazigi da ucak bileti alarken yediler . Daha sonra da, saati
$11 a "FRONT DESK" diye gittikleri is, bir otelin camasirhanesinde saati $7 calismak olmus Daha sonra ise konaklamaya verdikleri 250 dolar depozito, hic de Amerikaya ulasmamis ) Al isde $700 dolar diye dusundukleri $2300 e mal oldu Ne ise ki, zengin babanin kizlariydi, cok ta neseliydiler, o kadar magduriyete ragmen
  #3 (permalink)  
Alt 10-13-2009, 04:13 PM
Yeni Üye

cica is on a distinguished road
Wink

slm herkese, işte work and travel dediğimiz programın en önemli adımı: şirket seçimi.. gerçekten bende şahit oldum Türkiye'de gaza getirilmiş öğrencileri oraya gidince kendilerini garson olcakken bulaşıkçı olarak bulanları.. hayır şirketler çoğu işi dürüstçe anlatsa, sırf öğrenci yollamak için bin dereden su getirerek kabul etttirip Amerika'ya yollayınca da arkalarında olmuolar maalesef.. özellikle tecrübesiz şirketlerden kaçın derim siz Amerika'dayken her an kapanabilir ve hiç destek alamadan kalırsınız bi başınıza.. ben çok araştrdım giderken ve çok şükür memnun döndüm..10 ay boyunca sürekli aramalarına da inanamadım.. bi keresindesınavımda başarılar dilemek için aramıştı danışmanım saolsunlar.. siz deii araştırın tecrübeli olsun düsüst olsun ki kabus yaşamayın derim..
  #4 (permalink)  
Alt 10-28-2009, 07:53 PM
Yeni Üye

çikolata is on a distinguished road
slm arkadaslar tekrar..work and travel demısken bende bırkac sey yazayım ıstedım.oncelıkle muthıs bır deneyım her ne kadar cok sorun ıcersede herkesın yasaması gerektıgını dusunuyorum..EN ONEMLI KONU ISE SIRKET SECIMI.work and travel ıle ılgılı bırcok sırket var ama cogu fossss.ben bu konuda cok tecrube edındım.oncelıkle bu tecrubeyı yasamıs kısılere danısmanızı ısterım.onlar sızlere en dogru bılgılerı vereceklerdır..bence gıtmenız gereken sırketler bellı bıraz arastırma yaparsanız anlarsınız.ogrencılerın ne kadar cok sorun yasadıklarını bıldıgım ıcın bende ınsanların kandırılmasına engel olmak ıstıyorum..o yuzden her turlu bılgıyı buradan paylasabılırz..
ozel sorularınz varsa: exot19@hotmail.com
  #5 (permalink)  
Alt 10-29-2009, 11:24 AM
Yeni Üye

seacoral is on a distinguished road
merhaba arkadaşlar... ben de bu yıl wat la amerikaya gitmek için hazırlık yapıyorum hala bir şirket seçimine karar veremedim, sonradan da self placement paketle gitmeye karar verdim. bu paket beni yarı yolda bırakır mı sizce... iş verenle burdan görüştükten sonra orada mağdur olur muyum ... daha önce bu paketle gitmiş olan varsa görüşlerini alabilir miyim. bir de ben küçük restoranlarda ya da WallMart süpermarketlerde çalışmak istiyorum daha önceden oralarda çalışmış olanlarınız varsa bana iş yerlerinin telefon veya mail adreslerini verebilir misiniz teşekkür ederim...
  #6 (permalink)  
Alt 11-04-2009, 02:28 PM
rollercoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Admin

Bulunduğu yer: Ocean City,Baltimore,Washington DC,Delaware,Maryland,Philadelphia,NewYorkCity,USA
rollercoaster is just really nicerollercoaster is just really nicerollercoaster is just really nicerollercoaster is just really nice
rollercoaster - MSN üzeri Mesaj gönder
Daha önce programa gitmediysen self olarak gitmen çok zor.
  #7 (permalink)  
Alt 11-17-2009, 02:14 PM
Yeni Üye

californication is on a distinguished road
Exclamation Ucuza Wat!!!

Böylesine süper bi programı 1 kere gidip gelen herkesin şirket açması mahvediyor, gideceklere önerim firma seçerken parasına değil kalitesine ve kaç yıllık olduğuna bakmanız.
  #8 (permalink)  
Alt 11-17-2009, 07:10 PM
Üye WAT PR:1/5

chairider is on a distinguished road
ben de bu sene WAT yaptım..güzel bi yaz geçirmemde şirket seçimi şüphesiz çok en önemli etkenlerdendi..insanlar resmen süründüler orada,işleri bi kenara bırakın en önemli şey olan kalacak yer bile bulamadılar bz yönlendirdik..öyle kandırılanlar vardıki saatlilk parası olan bir iş olmayan peddycab e chair ride a saatliği 10 dolar diye hayali sözleşmeler yapmışlar..

ben size derim ki şirket ararken Danışmanlık Hizmetine bakmalısınız.sizi orada yerleştirecek sorularınızın cevabını verecek gerektiğinde derdinizi dinleyecek kişiler olması lazım.arkadaşlarımla gidiyorum demeyin çünkü senin aciz kaldığın konularda arkadaşın da kalacaktır..ben size hertürlü şirketin bilgilerini verebilirim çünkü iyi ve uzun süreli bir araştırmadan sonra şirket seçimi yaptım.

sorularınız varsa cevaplayabilirim ugur_umgs@hotmail.com
  #9 (permalink)  
Alt 01-01-2010, 06:53 PM
Üye WAT PR:3/5

---outer is on a distinguished road
şirket seçmek çok kolay en çok güvendiğini seçeceksin :=)
  #10 (permalink)  
Alt 01-04-2010, 09:55 AM
Üye WAT PR:1/5

Sunshine is on a distinguished road
neye göre güvencez peki, bu sırrı da söyle bence

Bookmarks

Etiketler
alaska, amerika, çalışma, eyaletleri, firma, forum, gezi, hangi, kazanma, nasıl, para, para kazanma, sirket, sirket secimi, travel, türkiye, wat, work and travel, workandtravel, şirket, şirketler, şirketleri

Seçenekler
Stil