work and travel

work and travel

Geri git   Work and Travel | Work and Travel Forum - WAT 2011 Amerika > Work and Travel Forum > WAT Yardım ve Soru Cevap

WAT Yardım ve Soru Cevap WAT Yardım ve Soru Cevap

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-25-2010, 09:48 PM
Üye

savarona is on a distinguished road
Amerikada araba satın almak

herkese merhaba konunun yeri burasımı bilmiyorum ama baya araştırdım forumu böyle bi konu göremedim mod arkadaşlar gerekli görürse konuyu taşıyabilir daha önce amerikada araba satin alan veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
  #2 (permalink)  
Alt 05-25-2010, 10:25 PM
Üye WAT PR:1/5

byouz is on a distinguished road
Evet ben aldım araba.
ilk olarak bi kagıt var onu dolduruyorsun aldıgın kişiyle karşılıklı. daha sonra bir yer var ordan arabayı üzerine alıyorsun yeni plaka veriyolar. plaka ücreti üstüne alma ücteri wisconsin eyaletinde 175 dolardı.
eger Satıcı anlaşabilirsen arabayı ucuza alıp geri dönerken arabayı ona geri bırakabilirsin...
  #3 (permalink)  
Alt 05-25-2010, 11:13 PM
Üye

Alıntı:
byouz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ben aldım araba.
ilk olarak bi kagıt var onu dolduruyorsun aldıgın kişiyle karşılıklı. daha sonra bir yer var ordan arabayı üzerine alıyorsun yeni plaka veriyolar. plaka ücreti üstüne alma ücteri wisconsin eyaletinde 175 dolardı.
eger Satıcı anlaşabilirsen arabayı ucuza alıp geri dönerken arabayı ona geri bırakabilirsin...
sağol yardım için bide hangi model almıştın orda olduğun süre içerisinde bi arıza yaşadınmı sigortaya yaklaşık ne kadar masraf yaptın öğrenebilirmiyim
  #4 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 11:22 AM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
bence 3 ay icin degmez ama ogrencı olarak gıdersen alman lazım.
  #5 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 01:10 PM
Üye

Alıntı:
Dextro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çaliscagimiz yere en yakın evlerin uzaklığı 7mil o yüzden almak zorundayım ev kiralamak açısından
  #6 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 02:54 PM

Alıntı:
savarona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sağol yardım için bide hangi model almıştın orda olduğun süre içerisinde bi arıza yaşadınmı sigortaya yaklaşık ne kadar masraf yaptın öğrenebilirmiyim
Rica ederim arabayı 800 dolara aldım. tanıdık bi arkadaş sattı bana brazilyalı taksitli aldım 175 dolar verdim işte üstüme almaya araba güzeldi...
hiç bi sorun olmadı kurallara uy zaten bişey olmaz. 98 model toyota camry almıştık...
  #7 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 02:55 PM

Alıntı:
Dextro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence degdi çok yer gezdik benzin zaten ucuz parada kazandık arabadan taşımacılık yaptık. süper oldu bu senede alıcam aldım bile şimdiden
  #8 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 03:09 PM
CORROGİDOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör

CORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond repute
şimdiden mi trdeyken mı ??
  #9 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 03:34 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
sonr ane yaptın byouz sattınız mı arabayı ?
  #10 (permalink)  
Alt 05-26-2010, 03:39 PM
Üye

Alıntı:
byouz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim arabayı 800 dolara aldım. tanıdık bi arkadaş sattı bana brazilyalı taksitli aldım 175 dolar verdim işte üstüme almaya araba güzeldi...
hiç bi sorun olmadı kurallara uy zaten bişey olmaz. 98 model toyota camry almıştık...
çok iyi almışsın sanırım tandık olmasının etkisi olduöyle bi tanıdık bulursan yardımlarını beklerim çünkü gider gitmez almam lazım sigorta olayını nasıl hallettin peki ?

Bookmarks

Seçenekler
Stil