| Work and Travel 2010 Work and Travel ile ilgili en güncel haberler, duyurular, kampanyalar ve etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| |||
| Yurtdışı Eğim Fuarları - Fuar Takvimi
Hemen hemen hepimiz sadece work and travel değil, diğer yurtdışı eğitim programları ile de bir şekilde ilgili olabiliriz. Dil okulu, sertifika programları, yurtdışında üniversite, master, mba, yaz okulları ... gibi yurtdışı eğitim programları düşünen veya araştırmak isteyenler için Türkiye'deki yurtdışı eğitim fuarları ve fuar takvimlerini paylaşalım. Yurtdışında eğitim almak veya kariyer adımları atmak isteyenler için bu fuarları öneririm. Fuar takvimleri belli oldukça konuyu güncelleyip paylaşacağım. |
| ||||
|
2010 yılı Educaturk Etkinlikleri Fuar Adı Tarih Yer Şehir Etkinlikler Educaturk İstanbul 25-28 Şubat'10 Lütfi Kırdar İstanbul Yurtiçi & Yurtdışı Eğitim / Kariyer Educaturk Ankara 2 Mart'10 Sheraton Ankara Yurtdışı Eğitim Educaturk İzmir 11-13 Mart'10 İzfaş İzmir Yurtiçi & Yurtdışı Eğitim / Kariyer Educaturk Trabzon 1-2 Nisan'10 DTM Trabzon Yurtiçi Eğitim |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dil okulu, sertifika programları, yurtdisi, yurtdisi-egitim, yurtdisi-egitim-fuarlari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |