work and travel

work and travel

Work and Travel 2010 Work and Travel ile ilgili en güncel haberler, duyurular, kampanyalar ve etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Seçenekler Stil
  #91 (permalink)  
Alt 06-08-2010, 09:53 PM
Üye

fanewyork1 is on a distinguished road
sirketimiz ocean city e JFK den 40 in ustunde ogrenci goturdu son 10 gun icinde ve ileriki tarihlere de rezervasyonlar var. Grup olusturup kisi basi maliyeti azaltarak transferleri gerceklestiriyoruz. Ilgilenirsen fanewyork1@gmail.com adresime email at lutfen. Bu arada biz New York ve Ocean city de 30 un ustunde araci bulunan taksi firmasiyiz.
tesekkurler
Fatih
  #92 (permalink)  
Alt 06-11-2010, 02:12 AM
CORROGİDOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör

CORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond repute
Alıntı:
OjMayo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen katiliyorum sana ama bugun bizim caliscagimiz yere gelcekler vardi sacoya haziran 15de msnlerini falan ekledim yardim ediyim dedim birisine soyle boyle yapcaksin dedim bunlar bunlar oluyor bunlar olmuyor sunlar daha cok gerekli falan tarzi seylerde yardimci olam dedm her dedigim seye adamin verdigi cevap ben biliyorum ki zaten ben biliyordum onlari ben biliyorum diyip durdu bende dedim sana sanki keyfimden anlatiyorum kendim icinmi ekledim saniyorsun seni falan birde bana diyor ki soru sormami istemiyorsan sormayiz birader diyor gelde boyle insanlara yardim et ilk defa amerikaya gelcek birde sacoya gelcek napiyim ben buna ? 3kisiyiz biz suanda herseyimizi cok guzel hallettik buna simdi yardim edilmelimi buna selam bile vermeyi dusunmuyorum boyle adamlar yuzunden yardim edesim gelmiyor ilk defa gelcek biz kac gun sknti cektik buralarda bilmislik tasliyor ama dedigin gibi hersey ucaktan indikten sonra basliyor gorucem onu bize nasil muhtac olcak turk ariycak arkadas sklmiycakmis buralarda saco hakkinda bilgi almak istiyen olursa ozelden verebilirim bilgi ama gercekten bilgi almak istiyen varsa bilmislik tasliyan olmasin lutfen ben bildigimi anlatirim o kadar

neyse kardeş sen uzerıne dusenı yap da, gerisini oluruna bırak boşver. yukarıda Allah var. bu muhabbete girmiyim şimdik ama durumunu anlyorum ojmayo, iyi calısmalar ,bol kazanc ve mutlu bir wat macerası diliyorum sana, ve tabikide bizi bilgilendirmeni de bi o kadar bekliyoruz. paylaşımın için teşekkürler
  #93 (permalink)  
Alt 06-12-2010, 05:31 PM
Yeni Üye

hydra is on a distinguished road
Alıntı:
dagh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
9 hazıran louisiana alexandria
bende 17 haziranda orda olucam nasıl bi yer ya çok merak ediyorum inşallah görürsün bu msjı..
bide hangi işte çalışıcaksın sen??
  #94 (permalink)  
Alt 06-15-2010, 02:42 PM
iskender34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Üye

iskender34 is on a distinguished road
iskender34 - MSN üzeri Mesaj gönder iskender34 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
22 Haziranda Chicago'ya ineceğim oradan wisconsın dellse gececegım eğer aynı gun gıden olursa benımle ırtıbata gecsın ortak araba kıralayıp gıdelım cok daha ucuza mal oluyor ve ogun ıcınde ogleden sonra wısconsın tarafına ulasım yok mecburen bır gece kalmak durumundayız..

bana ozelden msj atsın 22 hazıranda ınenler haberleselım...
  #95 (permalink)  
Alt 06-22-2010, 08:30 PM
Üye

bjkadige is on a distinguished road
bjkadige - MSN üzeri Mesaj gönder
arkadaşlar ben 26-28 haziran arasında Atlantic City'e gideceğim o tarihlerde falan new york yada atlantic city'e giden varsa konuşmak isterim teşekkürler
  #96 (permalink)  
Alt 06-26-2010, 11:35 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
gıdenlerden haber varmı
  #97 (permalink)  
Alt 06-27-2010, 01:11 PM
Yeni Üye

fsembole is on a distinguished road
Arkadaşlar merhaba,benim kardeşim virginia beach e gitti 23 haziranda.Courtyard marriott otelde çalışacaktı.fakat kimse karşılamaya gelmemiş.İndikleri gece sokakta kalmışlar.Daha sonra Arkadaşları ile birlikte bi otel bulmuşlar.İşveren sözde sigorta numarasını bekliyormuş işe başlatmak için ama henüz ses yok.Şuan ne yapacağını bilmiyor.Bayan olmasıda dezavantaj bilmediği bi ülkede.Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mesajlarınızı bekliyorum.
  #98 (permalink)  
Alt 06-28-2010, 02:24 AM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
bu durumda olan cok kişi varmış maalesef.

Bookmarks

Seçenekler
Stil