Alıntı:
OjMayo Nickli Üyeden Alıntı
aynen katiliyorum sana ama bugun bizim caliscagimiz yere gelcekler vardi sacoya haziran 15de msnlerini falan ekledim yardim ediyim dedim birisine soyle boyle yapcaksin dedim bunlar bunlar oluyor bunlar olmuyor sunlar daha cok gerekli falan tarzi seylerde yardimci olam dedm her dedigim seye adamin verdigi cevap ben biliyorum ki zaten ben biliyordum onlari ben biliyorum diyip durdu bende dedim sana sanki keyfimden anlatiyorum kendim icinmi ekledim saniyorsun seni falan birde bana diyor ki soru sormami istemiyorsan sormayiz birader diyor gelde boyle insanlara yardim et ilk defa amerikaya gelcek birde sacoya gelcek napiyim ben buna ? 3kisiyiz biz suanda herseyimizi cok guzel hallettik buna simdi yardim edilmelimi buna selam bile vermeyi dusunmuyorum boyle adamlar yuzunden yardim edesim gelmiyor ilk defa gelcek biz kac gun sknti cektik buralarda bilmislik tasliyor ama dedigin gibi hersey ucaktan indikten sonra basliyor gorucem onu bize nasil muhtac olcak turk ariycak arkadas sklmiycakmis buralarda saco hakkinda bilgi almak istiyen olursa ozelden verebilirim bilgi ama gercekten bilgi almak istiyen varsa bilmislik tasliyan olmasin lutfen ben bildigimi anlatirim o kadar |
neyse kardeş sen uzerıne dusenı yap da, gerisini oluruna bırak boşver. yukarıda Allah var. bu muhabbete girmiyim şimdik ama durumunu anlyorum ojmayo, iyi calısmalar ,bol kazanc ve mutlu bir wat macerası diliyorum sana, ve tabikide bizi bilgilendirmeni de bi o kadar bekliyoruz. paylaşımın için teşekkürler