work and travel

work and travel

Work and Travel 2010 Work and Travel ile ilgili en güncel haberler, duyurular, kampanyalar ve etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-11-2010, 12:49 PM
Admin WorkandTravel.com.tr

Work and Travel is on a distinguished road
Work and travel 2011

Work and Travel 2011 kayıtları henüz başlamadı ve WAT2010 Türkiye için önceki yılların aksine hem WAT şirketleri ve öğrenciler açısından biraz sıkıntılı geçiyor. Bu sıkıntının birçok nedeni var. Bildiğiniz gibi Amerikan konsolosluğu 2009 Work and Travel programına Türkiye'den 7730 kişinin gittiğini açıklamıştı. Bu sayının bu sene ciddi oranda düşeceği tahmin ediliyor. 2011'de ne olacağını şimdiden tahmin etmek de çok zor.

Amerika'daki krizin etkilerinden biri de işsizlik oranın yükselmesi oldu. İşsizliğin arttığı ülkede, Department of State'in sponsorlara verdiği DS 2019 basma yetkisinin azalttığını duyuyoruz. Bu da work and travel'a katılacak öğrenci sayısını azaltıyor çünkü çalışma izni kotası düşüyor.

Work and Travel ile Amerika'ya Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Moldova, Çin ..... gibi ülkeler de çok sayıda öğrenci gönderiyor. "http://www.workandtravel.com.tr/wat-...i-katildi.html" konusunda en çok öğrenci gönderen ülkelerin kaç öğrenci gönderdiğini görebilirsiniz. DS Sponsorları ellerindeki işlerin dağılımını ülkelere her ne kadar planlı ve belli oranlarda yapmak iste de; WAT programına erken kayıt olmak ve işveren kriter ve isteklerine daha uygun olmak da önemli bir faktör. Ekim ayında kayıt olan bir öğrenci eğer diğer şartları eşit ise istediği işe yerleşme şansı daha yüksek olacaktır. Yada diğer şartları eşit olan bir öğrencinin ingilizce seviyesi iyi ise veya işe başlangıç tarihi erken ise yine işe yerleşme şansı daha yüksek olacaktır.

Durum böyle iken Work and Travel 2011 katılımcılarının erken kayıt olmaları artık önceki senelerden daha da önemlidir, WAT 2011 programına katılmak isteyenlerin araştırmalarına erken başlayıp erken karar vermelerini tavsiye ediyoruz.

#2 (permalink)  
Alt 09-05-2010, 12:32 PM
brknylg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yeni Üye

brknylg is on a distinguished road
Ben İtü makina 2.sınıfta okuyorum, 2011 yazında ilk kez wat'a gitmeyi planlıyorum..İngilizce seviyem Upper Intermediate olarak geçiyor.. Ancak Speaking olarak biraz daha geliştirmek istiyorum.Ancak gitmişken para da kazanmak istiyorum..Hangi iş sahalarına yönelmeliyim? yardımcı olursanız sevinirm.Şimdiden teşekkürler..
  #3 (permalink)  
Alt 09-06-2010, 06:24 PM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
kelime bilgine güveniyorsan restaurant vs tarzı yerlerde çalışabilirsin. bahşişten iyi kazanırsın yoksa senin istediğini herkes istiyor ingilizcem gelişsin para kazanayım ama work and travel neticede amerikanın işçi ihtiyacından doğan bir şey.
  #4 (permalink)  
Alt 09-14-2010, 02:26 PM
Yeni Üye

wat_indirim_ceki is on a distinguished road
Merhaba Arkadaşlar. Elimde Elt_wat şirketinin indirim çeki var. Bu şirket aracılığıyla gidecek arkadaşlara anlaştıkları fiyat üzerinden 100$ indirim sağlayabilirim elimdeki çekle. Almak isteyen arkadaşların bana maille dönmelerini istiyorum.2009 wata katıldım sorularınızı da cevaplayabilirim
  #5 (permalink)  
Alt 10-01-2010, 11:08 AM
mrv mrv isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yeni Üye

mrv is on a distinguished road
ben makina müh 2.sınıf öğrencisiyim.ingilizcem iyi ama pratik olarak geliştirmek istiyorum bu yüzden 2011 yazında wat'a gitmeyi planlıyorum tavsiyeleri olan var mı hangi işleri önerirsiniz ingilizceyi geliştirmede gerçekten faydası oluyor mu yada maddi olarak beklentileri karşılar mı yardımcı olabilirseniz sevirim
  #6 (permalink)  
Alt 10-01-2010, 12:20 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
msn olarak eklersen yardım ederim arkadaşım.
  #7 (permalink)  
Alt 11-03-2010, 02:52 PM
Yeni Üye

minee is on a distinguished road
Alıntı:
wat_indirim_ceki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar. Elimde Elt_wat şirketinin indirim çeki var. Bu şirket aracılığıyla gidecek arkadaşlara anlaştıkları fiyat üzerinden 100$ indirim sağlayabilirim elimdeki çekle. Almak isteyen arkadaşların bana maille dönmelerini istiyorum.2009 wata katıldım sorularınızı da cevaplayabilirim
merhaba. siz nereye gittinz? hangi üni.desnz? ve son olarak basvuru yapıp kabul edilmeme ihtimali ne kadar .)
  #8 (permalink)  
Alt 11-04-2010, 05:06 PM
Yeni Üye

cihankurtalan is on a distinguished road
Alıntı:
minee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba. siz nereye gittinz? hangi üni.desnz? ve son olarak basvuru yapıp kabul edilmeme ihtimali ne kadar .)
Merhaba arkadaşım bence çok herkesin nereye gittiği önemli değil. Herkesin eğlencesi farklı. Ben sırf sikayet eden arkadaşları orada gördüm ve onlara yardımcı olabilmek için yazıyorum.

Başkalarının anlattıklarıyla harekt etmeni çok tavsiye etmem

Kimisi plajdan hoşlanır kimise gece klübünden onun icin bence boşver sen kendi isteklerin doğrultusunda git
  #9 (permalink)  
Alt 11-07-2010, 01:20 PM
Yeni Üye

minee is on a distinguished road
Alıntı:
cihankurtalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşım bence çok herkesin nereye gittiği önemli değil. Herkesin eğlencesi farklı. Ben sırf sikayet eden arkadaşları orada gördüm ve onlara yardımcı olabilmek için yazıyorum.

Başkalarının anlattıklarıyla harekt etmeni çok tavsiye etmem

Kimisi plajdan hoşlanır kimise gece klübünden onun icin bence boşver sen kendi isteklerin doğrultusunda git
tesk ederim.haklısınz fakat benm konuyla ilgili pek bilgm yok o yüzden de her türlü tecrübeyi duymak istiyorum. sadece fikir edineblmek icin
  #10 (permalink)  
Alt 11-07-2010, 08:03 PM
WAT WAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

WAT is an unknown quantity at this point
Mine,

Bence nerede eğleneceğin kısmını travel kısmına bırak.
Work kısmında nerede daha çok İngilizce öğrenme şansım olur, nerede daha çok kazanırım gibi düşün. Nasılsa kazandığın parayla Travel kısmında bolca gezersin

Bu yüzden çok popüler yerleri de seçme derim Work kısmı için, çünkü hem masrafın çok olur hem kazancın az olur, hem de daha az Türkle karşılaşırsın

benden söylemesi...

Bookmarks

Etiketler
wat 2011, work and travel 2011, work travel 2011, work-and-travel-2011, workandtravel2011

Seçenekler
Stil