| Work and Travel 2010 Work and Travel ile ilgili en güncel haberler, duyurular, kampanyalar ve etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| |||
| Work and travel 2011
Work and Travel 2011 kayıtları henüz başlamadı ve WAT2010 Türkiye için önceki yılların aksine hem WAT şirketleri ve öğrenciler açısından biraz sıkıntılı geçiyor. Bu sıkıntının birçok nedeni var. Bildiğiniz gibi Amerikan konsolosluğu 2009 Work and Travel programına Türkiye'den 7730 kişinin gittiğini açıklamıştı. Bu sayının bu sene ciddi oranda düşeceği tahmin ediliyor. 2011'de ne olacağını şimdiden tahmin etmek de çok zor. Amerika'daki krizin etkilerinden biri de işsizlik oranın yükselmesi oldu. İşsizliğin arttığı ülkede, Department of State'in sponsorlara verdiği DS 2019 basma yetkisinin azalttığını duyuyoruz. Bu da work and travel'a katılacak öğrenci sayısını azaltıyor çünkü çalışma izni kotası düşüyor. Work and Travel ile Amerika'ya Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Moldova, Çin ..... gibi ülkeler de çok sayıda öğrenci gönderiyor. "http://www.workandtravel.com.tr/wat-...i-katildi.html" konusunda en çok öğrenci gönderen ülkelerin kaç öğrenci gönderdiğini görebilirsiniz. DS Sponsorları ellerindeki işlerin dağılımını ülkelere her ne kadar planlı ve belli oranlarda yapmak iste de; WAT programına erken kayıt olmak ve işveren kriter ve isteklerine daha uygun olmak da önemli bir faktör. Ekim ayında kayıt olan bir öğrenci eğer diğer şartları eşit ise istediği işe yerleşme şansı daha yüksek olacaktır. Yada diğer şartları eşit olan bir öğrencinin ingilizce seviyesi iyi ise veya işe başlangıç tarihi erken ise yine işe yerleşme şansı daha yüksek olacaktır. Durum böyle iken Work and Travel 2011 katılımcılarının erken kayıt olmaları artık önceki senelerden daha da önemlidir, WAT 2011 programına katılmak isteyenlerin araştırmalarına erken başlayıp erken karar vermelerini tavsiye ediyoruz. |
| ||||
|
kelime bilgine güveniyorsan restaurant vs tarzı yerlerde çalışabilirsin. bahşişten iyi kazanırsın yoksa senin istediğini herkes istiyor ingilizcem gelişsin para kazanayım ama work and travel neticede amerikanın işçi ihtiyacından doğan bir şey.
|
| |||
|
Merhaba Arkadaşlar. Elimde Elt_wat şirketinin indirim çeki var. Bu şirket aracılığıyla gidecek arkadaşlara anlaştıkları fiyat üzerinden 100$ indirim sağlayabilirim elimdeki çekle. Almak isteyen arkadaşların bana maille dönmelerini istiyorum.2009 wata katıldım sorularınızı da cevaplayabilirim
|
| |||
|
ben makina müh 2.sınıf öğrencisiyim.ingilizcem iyi ama pratik olarak geliştirmek istiyorum bu yüzden 2011 yazında wat'a gitmeyi planlıyorum tavsiyeleri olan var mı hangi işleri önerirsiniz ingilizceyi geliştirmede gerçekten faydası oluyor mu yada maddi olarak beklentileri karşılar mı yardımcı olabilirseniz sevirim
|
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| Alıntı:
Başkalarının anlattıklarıyla harekt etmeni çok tavsiye etmem Kimisi plajdan hoşlanır kimise gece klübünden onun icin bence boşver sen kendi isteklerin doğrultusunda git |
| |||
| Alıntı:
|
| |||
|
Mine, Bence nerede eğleneceğin kısmını travel kısmına bırak. Work kısmında nerede daha çok İngilizce öğrenme şansım olur, nerede daha çok kazanırım gibi düşün. Nasılsa kazandığın parayla Travel kısmında bolca gezersin ![]() Bu yüzden çok popüler yerleri de seçme derim Work kısmı için, çünkü hem masrafın çok olur hem kazancın az olur, hem de daha az Türkle karşılaşırsın ![]() benden söylemesi... |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| wat 2011, work and travel 2011, work travel 2011, work-and-travel-2011, workandtravel2011 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |