| Work and Travel Alaska Genel Work and Travel Alaska , Alaska'da balık sezonu ve Alaska balık temizleme fabrikaları hakkında genel bilgiler ve yorumlar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| |||
| Work and Travel Alaska 2010
Bir work and travel sezonun daha başlarındayız. Alaska work and travel kayıt dönemlerinin sonlarına doğru daha tercih edilen yerlerden biri oluyor genelde ama şimdiden Alaska tercihini yapan ve gideceği fabrikayı, şehri araştıran öğrenciler oluyor. Ben 3 yıllık tecrübemi burda dobra dobra yazıcam artık admin yayınlar mı yayınlamaz mı buna bi şey yapamam. Söyleyeceklerimi yazayım 1- Work and Travel Alaska düşünenler şunu sakın unutmasın her şirket ile Alaska'ya gidilmez. Türkiye'de Alaska denince ilk akla gelen 2 şirket var bence. Bunlar Academix ve Campüs'dür. Bunlardan başka Alaska için güvenebileceğiniz şirket yok mu ? Vardır mutlaka ama bu 2 şirketle kesin görüşün. 2- Alaska herkes için uygun bir yer değil. Yeri geldiğinde günde 15 saat üst üste çalışmayacaksan , küçük bir yerleşim birimi diye sıkılacaksan, işten kaytarmaya çalışacak ve herşeyden şikayet edeceksen Alaska'ya gitme. Amerika için de daha az yorucu işlere git. 3- Work and Travel Alaska programındaki en önemli şeylerden biri tecrübedir. Alaska'da daha bulunmamış bir danışman ise muhattabın yol yakınken dön ve başka bir şirket seç. Oraya gitmeyen o şartşarı yaşamayan sana bunu doğru anlatamaz, sonra kandırıldım deme. Sonra yeteri kadar bilgilendirilmedim deme.
__________________ Alaskanium 2010 |
| |||
| "Work and Travel Alaska"
Work and Travel Alaska farklı bir program gibi sunuluyor bazı WAT şirketlerinde, herkes önce kendi araştırmalı giden WATçılarla konuşmalı sonra da şirketlere gidip kendini ifade etmeli. Alaska work and travel da tercih edilebilecek bir alternatif ama aklında Alaska olmayan birini Alaska'ya yönlendirmek doğru olmaz. şirketlerle görüşürken sizi yönlendirmelerine fazla izin vermeyin. sadece tavsiyelerini alın ve kendi kararınızı kendiniz verin |
| |||
|
evet ya ben de Alaska düşünüyorum.Giden bir arkadaşım var yaşadığı maceraları dinlediğim zaman gitme isteğim daha da artıyor.Ama Alaska programı bayan öğrenciler için ne kadar iyi bundan çok emin değilim.
|
| |||
| Alıntı:
![]() arkadaşlar, Alaska'da bir yaz çalıştım ve bayan arkadaşların sayısı hiç de az değildi, özellikle soğuk ülkelerin sıcak kızları hiç öyle balık pismiş bilmem neymiş demeden çalıştılar, zamanla bizim kızlarda ayak uydurdu, zaten başka altrnatifleri de yoktu. eğer ki evinizde kalktığınızda şu yaşa kadar (minimum 18) yatağınızı dahi toplamadıysanız, zaten gitmeyin, ağlayıp da milletin de moralini bozmayın orada ana kucağı baba ocağı değil orası (:evet, fabrika koşulları ağır sayılabilir diğer work and travel işlerine nazaran, ama bir de şu var: amerika'da zaten genel mantık şu; sizden en iyi verimi hangi pozisyonlarda alıyorlarsa o pozisyonda çalışıyorsunuz. örneğin, havyar kısmı var ki " egg room " diye geçer, o kısımda alt katlara nazaran daha temiz,bayan arkadaşlar genellikle o kısımda çalışıyorlardı. hatta ve hatta bizim grupta bir türk arkadaş vardı, 42 kg dı. çatır çatır da çalıştı. " ay tırnağım kırılır, balık kokarım, gidersem bengü dinleyemem, demet akalın dinleyemem " diyorsanız gitmeyin (: "bu konuyla ilgili açıklamalar yapacağım..." |
| |||
|
@Cavaliers Açıklama yapacağım diyorsun merak uyandırıyorsun. De bagayım ne diyeceuusun
__________________ Alaskanium 2010 |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2010, academix, alaska, amerika, balık, fabrika, hangi, işler, program, tercihi, travel, türkiye, wat, wat alaska, wat şirketleri, work and travel, work and travel alaska, şartları, şirket, şirketleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |