work and travel

work and travel

Geri git   Work and Travel | Work and Travel Forum - WAT 2011 Amerika > Work and Travel Alaska > Work and Travel Alaska Genel

Work and Travel Alaska Genel Work and Travel Alaska , Alaska'da balık sezonu ve Alaska balık temizleme fabrikaları hakkında genel bilgiler ve yorumlar

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-21-2010, 01:19 PM
WAT 100'ler Külübü

Work and Travel Alaska will become famous soon enough
Alaska Somon Balığı Çeşitleri

Work and Travel Alaska programı ile seafood processor olarak balık fabrikalarında çalışan öğrencilerden bazıları da grader pozisyonunda somon balıklarını cinslerine ve kalitelerine göre ayırır. Alaska'da somon balık çeşitlerini ; Chum (dog), Coho (silver), Sockeye (red / sox), King (chinook), pink (humpy) ve steelhead olarak resimleyelim ve farklarını incelemeye çalışalım

#2 (permalink)  
Alt 02-12-2010, 11:05 PM
2li 2li isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Deneme Moderatör

2li will become famous soon enough
Fark mı var ?
  #3 (permalink)  
Alt 02-12-2010, 11:06 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
SALMON ANATOMISI

#4 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 10:04 AM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
fark olmaz mı sırtlarındaki benekler, boyları, sertlikleri ve içlerindeki iç organ kısmının genişliği v.s. örneğin pink somonlar kedi-köpek maması yapımında kullanılıyor en kıymetli somon ise sockeye, havyar ı en kıymetli olan chum..
  #5 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 12:31 PM
CORROGİDOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör

CORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond repute
burada boylar aynı gosterılmış ama aslnda oyle degıl. Genel olarak tamm hepsının buyugu kucugu var ama canlı olark gorduumuzde bir pink ile king in farkı acıktır dimi
  #6 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 01:31 PM
Tecrübeli Üye

şimdi ilk giden biri için sıradan bir sockeye king gelebilir çünkü bizdekilere nazaran epey büyük balıklar ama king i kendi boyunuzla kıyaslayabileceğinizi unutmayın
hatta kurban da koyun yerine bir king somon da kesilebilir
  #7 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 01:46 PM
Yeni Üye

Bulunduğu yer: Alaska : Anchorage, Dillingham, Kodiak, Naknek, Petersburg, Ketchikan
Lider is on a distinguished road
Grade'çiler belli oluyor Bazen balıklar birbirine öyle benziyor ki ayırmak zor oluyor tabi ama tecrübeli bir grader her türlü ayırır.

Foruma yeni üye oldum ben de ve ilk gördüğüm konu da bu oldu. Alaska çekiyor beni
  #8 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 02:19 PM
Moderatör

CORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond repute
grade de arkadasım vardı yerıme bakarmısın demıstı bir iki el yerıne gectım o tartıya koymadan bıle atıyodu ben tartıya koydugum halde kılosuna gore bııle ayırmakta kararsız kaldıgım oldu sora istifa ettim zaten .. tecrube ıstıyor GRADE
  #9 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 02:33 PM
Tecrübeli Üye

ben header dım sonra ironbutcher da çalışmıştm ama merakımdan öğrendim balıkları da; arada yanlış yapsak da az biraz biliyorum
  #10 (permalink)  
Alt 02-13-2010, 05:00 PM
Moderatör

nerde çalışmıştın?

Bookmarks

Etiketler
alaska, alaska salmon, alaska somon balıkları, balık, balık fabrikaları, somon balığı çeşitleri, travel, work and travel, work and travel alaska

Seçenekler
Stil