| Work and Travel Alaska Genel Work and Travel Alaska , Alaska'da balık sezonu ve Alaska balık temizleme fabrikaları hakkında genel bilgiler ve yorumlar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alaska Somon Balığı Çeşitleri
Work and Travel Alaska programı ile seafood processor olarak balık fabrikalarında çalışan öğrencilerden bazıları da grader pozisyonunda somon balıklarını cinslerine ve kalitelerine göre ayırır. Alaska'da somon balık çeşitlerini ; Chum (dog), Coho (silver), Sockeye (red / sox), King (chinook), pink (humpy) ve steelhead olarak resimleyelim ve farklarını incelemeye çalışalım |
| ||||
|
şimdi ilk giden biri için sıradan bir sockeye king gelebilir çünkü bizdekilere nazaran epey büyük balıklar ama king i kendi boyunuzla kıyaslayabileceğinizi unutmayın hatta kurban da koyun yerine bir king somon da kesilebilir |
| |||
|
Grade'çiler belli oluyor Bazen balıklar birbirine öyle benziyor ki ayırmak zor oluyor tabi ama tecrübeli bir grader her türlü ayırır.Foruma yeni üye oldum ben de ve ilk gördüğüm konu da bu oldu. Alaska çekiyor beni |
| ||||
|
grade de arkadasım vardı yerıme bakarmısın demıstı bir iki el yerıne gectım o tartıya koymadan bıle atıyodu ben tartıya koydugum halde kılosuna gore bııle ayırmakta kararsız kaldıgım oldu sora istifa ettim zaten .. tecrube ıstıyor GRADE
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alaska, alaska salmon, alaska somon balıkları, balık, balık fabrikaları, somon balığı çeşitleri, travel, work and travel, work and travel alaska |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |