| Work and Travel Alaska Genel Work and Travel Alaska , Alaska'da balık sezonu ve Alaska balık temizleme fabrikaları hakkında genel bilgiler ve yorumlar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| |||
|
17 saat çalışmak inan çok zor..... ortalama 6 saat uyuyorsun ve ilk bir hafta eziyet gibi geliyo... sürekli yourgunsun..... hele bide boyun benim gibi biraz uzunsa sırt ağrısından bel ağrısından yatamıyosun bile.... benim boyum 1.85 naknek teki balık hattında biraz eğilerek çalışıyodum çok zor oluyodu benim için.... bide sürekli zor işler sana düşerse ooohh küfürün bini bi para.... çalışırken yanımda filipinliler vardı adamlar maymun gibi makine gibi.... artık o iş için evrim geçirmişler... sırtları hareketleri falan o işe göre şekillenmiş... yetişemiyo insan hızlarına... bi de alaska da en çok canımı sıkan şey işlerde dengesizlik olması.... ben 16 saat kafamı kaldıramazken, arkama bile bakamazken başkaları da akşama kadar geziyodu... hesapta temizlik yapıyolardı ama elde fırça dolanıp duruyolardı... haa bide naknekin normal nüfüsü 600 civarındaymış sezonda 5-6 bin oluyodur...
|
| |||
|
12 000 kazanmaya gerek yok. Programın amacı 10 000'i geçmek değil. O kadar para kazanmak için o kadar uzun saat çalışmaya herkes dayanamaz zaten. Geçen sene Kodiak'a gönderdiğim öğrencilerden biri 9100 küsür kazandı, bu iyi bi rakam herkes bu kadar kazanamaz. Hedef olarak 9000-10 000 koymak çok yanlış. 3-7 bin ortalama kazanılıyor.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alaska, alaska para, alaska para kazanma, amerika, balık, dolar, fabrika, hangi, kazanç, para, para kazanma alaska, wat, wat alaska, wat para alaska, work and travel, work and travel şartları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |