work and travel

work and travel

Geri git   Work and Travel | Work and Travel Forum - WAT 2011 Amerika > Work and Travel Alaska > Work and Travel Alaska Genel

Work and Travel Alaska Genel Work and Travel Alaska , Alaska'da balık sezonu ve Alaska balık temizleme fabrikaları hakkında genel bilgiler ve yorumlar

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-16-2009, 03:13 PM
Admin WorkandTravel.com.tr

Work and Travel is on a distinguished road
Alaska'da Ne Kadar Para Kazanırım?

Alaska, Work and Travel programında genelde daha çok para kazanmak için tercih edilir ama şartlar iyi bilinmez ve beklentiler doğru belirlenmez ise başkalarına göre çok iyi bir kazanç bile sizi mutlu etmeyebilir.

Hepiniz mutlaka duymuşsunudur Alaska’da bir yazda 10 bin hatta 13 bin dolar kazanan WAT öğrencilerini. Genelde hep arkadaşın arkadaşı olur bu kişiler .Bu doğru mu ? evet doğru ama kaç kişi bu kadar iyi bir kazanç elde edebiliyor.

Alaska'da yüksek gelir elde etmek çok iyi para kazanmak için bir çok şartın sizin lehininize oluşması lazım ve sizin de iyi çalışıp çalışmaya dayanıklı olmanız lazım. Work and Travel şartları ve iyi para kazanmak için gereken bu şartlar nedir?

1- Balık Sezonu
2- Fabrika Seçimi
a- Sezon Başlangıç Tarihi
b- Transfer
3- İyi Çalışmak
  #2 (permalink)  
Alt 10-28-2009, 08:16 PM
Yeni Üye

çikolata is on a distinguished road
admın cok dogru seylere deginmissin.WORK AND TRAVEL ile ALASKA ya gıdenler sunu ıyı bılmelıdırler kı gercekten cok ıyı paralar kazanılabılıyor ama sartlar dıger ıslere oranla bıraz daha agır.ben gecen yaz alaskadaydım ve 9500 dolar kazandım..oncelıkle gıdecegınız fabrıkalar ve sızı goturen sirket çok onemli.ben 3 aya yakın calıstım alaskada.work and travel programına katıldıgım sirkette bana samimi bilgiler verip beni tecrubelı ınsanlara yonlendırdıler.hersey sirket demek degıldır ama onların etkısı cok fazla.work and travel ile ilgili cok tecrübe edindim.alaska veya amerika ici işlerinin neler olduklarını cok iyi ögrendim.yardıma ihtiyacı olan arkadaslara yardımcı olabılırm.maıl atabılırsnz exot19@hotmail.com
  #3 (permalink)  
Alt 01-06-2010, 08:48 AM
edosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

edosh will become famous soon enough
Balık sezonu olmassa para kazanılamıyor mu?
  #4 (permalink)  
Alt 02-03-2010, 11:45 AM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
çikolata 9500$ ı hangi fabrikada yaptın diye sorsam ?ben de geçen yaz alaskadaydım merak ettim. sezon da öyle çok iyi değildi bir çok fabrika için..

alaskada yengeç, pisipisi v.s. işleyen fabrikalar da var ama genel olarak somon işlenir; balık azsa iş miş olmaz kazanamazsınız çok bişey..
  #5 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 03:09 PM
WAT 100'ler Külübü

quattro will become famous soon enoughquattro will become famous soon enough
3500 dolar kazanmak için 3 ayın 9-10 haftasında durmadan 16 saat çalışmak gerek. 3 ay 12 hafta ediyo. Aynı yerde sezon bu kadar sürmüyo galiba. Yani çok zor. Demekki sende çok balllı insanlardansın. Bence bundan sonra alaska için ortalama 5000 dolar hedeflemek gerekiyor.
  #6 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 03:13 PM
Admin WorkandTravel.com.tr

Work and Travel is on a distinguished road
Alaska için 3-7 bin kazanılıyo ortalama diyebiliriz
  #7 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 05:53 PM
WAT 100'ler Külübü

quattro will become famous soon enoughquattro will become famous soon enough
Eskiden 12 bin dolar kazanan insanlar duyduk... O kişiler bir sezonda, sezonu takip ederek fabrika değiştiren kişilerdi.. Ama artık öyle değil... Çünkü bütün büyük balık fabrikalarının 3 er 4 er tane yüzer tesisileri büyük fabrika gemileri var ve balığı karada beklemek yerine okyanusta takip ederek işliyorlar.... Bence 7000 dolar bile kazanmak için sürekli "fillet" bölümünde iş bulmak gerekli....
  #8 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 06:12 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
ben asla 17 saat calısamazdım ya olurdum valla.cok cabuk sıkılan bi insanım fiziksel işlerde.
  #9 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 08:03 PM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
12bin kazananları şimdi de duyabilirsin ama belli bir süre gitmiş olmalı ve balık harici bir işte çalışmalı.
ki fabrikaların yüzer gemiler daha çok masraf çünkü çok balığı işledikten sonra nasıl nakledecekler, işlenmiş balığı nasıl saklayacaklar ayrıca onlarda balıkçı teknesi var.. fabrika üstüne fabrika açılıyor ben geçen sene silverbay ın yeni fabrikasındaydım duyduğuma göre 1tane daha yapacaklarmış..
sezonda fabrika değiştirirsen iyi para kazanırsın ama 12bin değil tabi ki...
  #10 (permalink)  
Alt 02-04-2010, 08:17 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
alaskanın normalde 600 nufusu olan sehrının bile yazın 10 000 ı buldugu soyleniyor dogrumudur ?

Bookmarks

Etiketler
alaska, alaska para, alaska para kazanma, amerika, balık, dolar, fabrika, hangi, kazanç, para, para kazanma alaska, wat, wat alaska, wat para alaska, work and travel, work and travel şartları

Seçenekler
Stil