| |||
|
Seattle daki parkta bizimkiler sadece operörlük yapıyolardı.... yani tip de alamıyolardı... tip olan işlere ya amerikalı öğrencileri ya da amerikalı göçmenleri koymuşlardı onlar daha fazla kazansın diye...
|
| |||
|
gittiğin parka ve eyalete göre değişir bu. örneğin utah lagoon parkta çalışanlar çok memnun. çünkü işveren neredeyse haftada 60 saat ve over time veriyor, ayrıca eyalet ucuz olduğu için birikim şansın oluyor. ama florida da bir parkta daha fazla çalışan olduğu için daha az çalışabiliyorsun ve yaşam masrafların böyle bir eyalette daha fazla oluyor. |
| ||||
|
Utah Lagoon a gecen sene cok arkadasım gıttı super bır park.Ben de zıyaretlerıne gıttım hem cok eglenıyorlardır hem de saglam para yapmıslardı bır eglence parkına gore.Eger yenı katılıcak adayların sırektlerı bu parkı saglıyorsa kacırmayın derım ben
|
| ||||
|
Zateb wat ogrencısı bır dogu bır de batı yakasını gezmek ıster ortaları atla gıtsın.calısmak ıcın tercıh edılebılır ama gezmek ıcın degıl. CA ya Utahtan gecıs malıyetlı degıldır , bu yuzden CA eyaletını bastan sona gezersınız guzelce.Donus bıletınızı de NY aktarmalı aldınız mı sızden kralı yok bır tasla ıkı kus |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |