| |||
|
sağol patron bugün pasaport fotokopisi için kırtasiyeye gittim ve ordaki çalışanlardan biri; bu hangi amaçla yazdığımı bilmediğim hikayede bahsi geçen şahıs Çalışan kısaca Ç bense B olarak anımsanacağızÇ:Erasmusmu? B:Hayır work and travel Ç:Nereye gideceksin? B:Texas Ç:Çalışan bıyık altından gülümser (bu ifade pek bıyık altı olmadı ama neyse ) B:Neden güldünüz? ( ciddi olmayan alaycı bir soruş tarzı ) Ç:Californiaya gitseydin ya ( aynı şekilde alaycı bir ifade ) B:Orası pahalı ( çok bilmiş bir tavır )Ç:Neyse hayırlı olsun B:Sağolasın abi kolay gelsin ( çıktıktan sonra 5dk boyunca gülümsedim )Sadece paylaşmak istedim yani kısacası neresi olursa olsun New York,Alaska veya herhangi başka bir yer olumsuzluklarla karşılaşabiliriz herşeyden önce bunun farkında olarak gidilirse her şey umarım daha güzel olur.. |
| ||||
|
Aynen oyle corro adam amerika hakkında ahkam kesiyor.birde en garibi oraya gitmişken donulur mu denilmesi sanıyorlar ki ucaktan indinmi artık amerikan vatandaşısın her turlu hakkın var.
|
| |||
|
ben new jerseye gidiyorum, north cape may de mc donals ta çalışacağım... istanbulda vize görüşmesine gittim ve yeşil kağıt aldım ds ve sevis belgelerini bekliyorum... new jerseye giden arkadaşlar bana mail atabilir... new jersey ve mc donals la ilgili yorumlarınızı bekliyorum |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2010, work-and-travel, work-and-travel-2010 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |