work and travel

work and travel

Geri git   Work and Travel | Work and Travel Forum - WAT 2011 Amerika > Work and Travel Forum > Work and Travel Bilgi Arşivi

Work and Travel Bilgi Arşivi Work and Travel Bilgi Arşivi

Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 03-09-2010, 08:46 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
texas guzel yer hayırlı olsun.
  #12 (permalink)  
Alt 03-11-2010, 11:53 PM
Üye

22west is on a distinguished road
sağol patron bugün pasaport fotokopisi için kırtasiyeye gittim ve ordaki çalışanlardan biri; bu hangi amaçla yazdığımı bilmediğim hikayede bahsi geçen şahıs Çalışan kısaca Ç bense B olarak anımsanacağız
Ç:Erasmusmu?
B:Hayır work and travel
Ç:Nereye gideceksin?
B:Texas
Ç:Çalışan bıyık altından gülümser (bu ifade pek bıyık altı olmadı ama neyse )
B:Neden güldünüz? ( ciddi olmayan alaycı bir soruş tarzı )
Ç:Californiaya gitseydin ya ( aynı şekilde alaycı bir ifade )
B:Orası pahalı ( çok bilmiş bir tavır )
Ç:Neyse hayırlı olsun
B:Sağolasın abi kolay gelsin ( çıktıktan sonra 5dk boyunca gülümsedim )

Sadece paylaşmak istedim yani kısacası neresi olursa olsun New York,Alaska veya herhangi başka bir yer olumsuzluklarla karşılaşabiliriz herşeyden önce bunun farkında olarak gidilirse her şey umarım daha güzel olur..
  #13 (permalink)  
Alt 03-12-2010, 12:08 AM
CORROGİDOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör

CORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond reputeCORROGİDOR has a reputation beyond repute
Öncelikle şunu belırteyim bırcogumuz da bılır ki:

Amerikaya gıdıyorum dedıgımızde etrafımızda hıcbır halt bılmedıgı halde herseyı bılıyormus ya da hayat okulunu bıtırmıs gibi konuşup yorumlarda bulunan bıçok ınsanla karsılasabılırız kı bırcogumuz , hatta hepımız ılk gıdısımızde ve dıgerlerınde de bu duruma maruz kalırız.. işte orada oyleymış işte burada boyleymıs ....

yau haberlerde anlatılan dısında bırsey bılmeyen adamlardır bunları soyleyenler ki Turkıyedekı basın yayının guvenırlıgını hepımız az cok bılırız ...
ya da bu yorum sahıplerı bu yorumlarını etrafında Amerıkaya gıdenlerden almıs olsunlar ... ki oyle olsa bıle bızım gıdısımız onların gıdısıyle aynı degıl bi kere boylelıkle gecırecegımz vakıt farklı , deneyımız de buna takıben farklı olacak ve bırlıkte oldugumuz ınsanlar da farklı olacak ...

Herkesın az da olsa soyleyecegı seyler vardır Amerıka hakkında o yuzden siz kendı gecırecek oldugunuz vaktın tadını , keyfını cıkarmaya bakın .. her soylenene kulak asmayın sıze bu olayda en cok yardımı sızın yapacagınız ısı sızın yaptıgınız yerde gorev alanlar yapablır kı onların bıle yasadıkları sııznkıne uymıyacaktır ben emınım.. en kucugunden en yakınınızda duran kısıye bı goz gezdırın onunla bıle bı cok seyı paylasıyorken aynı şeyler yasamadıgımızın farkındayızdır aslında
  #14 (permalink)  
Alt 03-12-2010, 12:11 AM
WAT 1000'ler Külübü

Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
Aynen oyle corro adam amerika hakkında ahkam kesiyor.birde en garibi oraya gitmişken donulur mu denilmesi sanıyorlar ki ucaktan indinmi artık amerikan vatandaşısın her turlu hakkın var.
  #15 (permalink)  
Alt 03-12-2010, 11:04 AM
Üye WAT PR:4/5

danyel is on a distinguished road
ben new jerseye gidiyorum, north cape may de mc donals ta çalışacağım... istanbulda vize görüşmesine gittim ve yeşil kağıt aldım ds ve sevis belgelerini bekliyorum... new jerseye giden arkadaşlar bana mail atabilir... new jersey ve mc donals la ilgili yorumlarınızı bekliyorum
  #16 (permalink)  
Alt 03-12-2010, 11:19 AM
WAT 1000'ler Külübü

new jersey cok guzel bir yer.bu forumda uzunca yazmıştık bakabilirsin.
  #17 (permalink)  
Alt 03-12-2010, 06:19 PM
Üye WAT PR:4/5

itinerant is on a distinguished road
Forumda yazılanlara gore evet NJ cok guzel...
  #18 (permalink)  
Alt 03-16-2010, 10:06 PM
Yeni Üye

anaksarate is on a distinguished road
Philedelphia ya gidicem ben orası hakkında bilgisi olan yada oraya gidicek olan var mı?
  #19 (permalink)  
Alt 03-16-2010, 11:01 PM
WAT 1000'ler Külübü

TIKLA

http://www.workandtravel.com.tr/sehi....html#post5522

Konu Dextro tarafından (03-16-2010 Saat 11:10 PM ) değiştirilmiştir.
  #20 (permalink)  
Alt 03-20-2010, 07:31 PM
Üye

maze42 is on a distinguished road
old forge NY daha önce giden varmı arkadaşlar ...bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim... water park

Bookmarks

Etiketler
2010, work-and-travel, work-and-travel-2010

Seçenekler
Stil