| |||
| slm
[QUOTE=danyel;5447]ben new jerseye gidiyorum, north cape may de mc donals ta çalışacağım... istanbulda vize görüşmesine gittim ve yeşil kağıt aldım ds ve sevis belgelerini bekliyorum... new jerseye giden arkadaşlar bana mail atabilir... new jersey ve mc donals la ilgili yorumlarınızı bekliyorum hocam bende gidicem bu yaz oraya ya beni sen bi eklermisn msne odemirtola5@hotmail.com |
| |||
|
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu sene 2. kez gidiyorum. Wilderneste lifeguard olarak çalışıcam. Wisconsin hakkında söylicek fazla bişe yok aslında arabnız olmazsa pek tadı çıkmıo tavsiem 2 3 kişi birleşip bi araba alın wisconsin çok guzel bi yer işler konusunda 2. iş biraz zor şanslısanız bulabilirsiniz ve saatlerde büyük ihtimalle düşük olucak. Bu arada uçak bileti bulamayanlar varsa benimle irtibata gecebilir ben biletimi aldım 13 haziranda gidicem thy ile direk Chicagoya. Şu an bnm aldığım biletler çok ucuz ama acenta yetkilisinin solemesine göre 15 nisana kadar bu fiyatlara yer bulamıycamız yönünde ben 570 euroya aldım. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay@hotmail.com Herkese iyi şanslar |
| |||
|
Slm arkadaşlar bu 2010 yazında bende wat ile amerikaya gidecegim inş. Programa biraz geç kaydoldum ondan iş sıkıntısı oldu brs şu anda 2 tane tercih var;İnkwell printing new jercey eyaletinde bide pladelphia eyaletinde hava alanında mc donalt işi sizce hangisini seçmeyelim?Amerikaya gitmekteki tek amacım ingilzicemi geliştirmem maddi yönden sıkıntım yada beklentim yok yardımlarınızı bekliyorum |
| |||
|
bencede bende i,nglzcemi geliştrmek için gdyrm mesela ama can kurtaranlık yapacam ne alakaysa otrdgm yerde hiç konuşmacaöm sadece bronzlaşacam![]() ama önmli olan sosyal yaşamda inglzce konuşmak bence kendi çabanla o da olur her türlü |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2010, work-and-travel, work-and-travel-2010 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |