Merhaba arkadaşlar ,
ben paylaşayım dedim ilk günlerimi madem siz istediniz….
Uçağa Turkiyeden bindiğimizde sabah 6 idi, tarihi tam hatrlamıyorum ama 26 hazıran olsa gerek, neyse malum aktarma falan filan derken Seattle Tacoma havaalanına indik biz daha gun yuzu gormedım tabi , inince önce bi gorevlılerle gorusuluyor , yanında neler var , belgelerını goster falandı filandı derken çıktık havalimanından, bir de baktım sabahın ilk saatleri ; saat 7 : ) aman allahım !!! sabah 6 da TR’den biniosun sabah 7 de USA da oluyosun.. apayrı bi yerdesin , aklından önce TR gecıo oradakı ınsanlar da bunu gormelı falan dıosun , burada da ınsanlar varmıs gibilerinden bi suru şey geciyo aklından.Biz havalımanında emanetciye bıraktık esyaları başladık gezmelere.
Havalımanından cıkar cıkmaz yaktım bi sigara , bi baktım karşıma sarısın bi kız cıktı, baktım guluyo falan… hobaa sabah sabah ilk saatlerde , hani filmlerde goruruz ya; hertaraf kız ,eglence kop kop falan … ne bileyim , ben buldum dedım kendi kendime
Biz 6 kişiydik, otobuse bindik bu kızda bındı , sora onume oturdu gulerekten, nese geldık bız downtown a ınıoduk kızın valızleri var falan , bizimkiler pata küte indiler , bende agardan aldım hadi dedim kızcagaza yardım edeyim.. , tutmus ıkı valızıbirden kaldırmaya calısıo ,bende atladım , hemen pleasee!! Dedim “I got it” dedim , ooh thanks ,dedi bana

bi gorceeniz bizi . iner inmez yolu ayırdı bizimkiler , kız getti. İçim de gitti tabi . wallaha aklımdan bi suru şey gecti.Sanki ufacık yer de , ben o an arkadasımı buldum falan sandıydım .. neyse gitiik biz hemen bişiler atıştırıp SSN başvurusu flan yapıcaz gittik Seattle daki büroya ettik eyledik dönduk havalımanına o gun orada sabahladık. Ertesi gun de yolculuk var Alaskaya. Bu arada benim giyinişim de şu şekilde: altmda kapri, incecik bi Tshirt gozluk

sanki mıamı ye gıdıoz. . . neyse sabah oldu bindik biz ucaga ver elini Alaska bir indik abi görecen ya , yagmur tokatlıyo resmen ,ruzgar desen o biçim kapkara ortalık buluttan

benım gozluk falan yamuldu zaten suratımda ,bırak valizler vaar , herkes bana bakıo ketchıkana ınınce…
Neyse bindik vapura, vapurla karşıya gecıosun havaalanından şehır merkezine gitmek için , karsıya gecınce biz hemen bi minubusumsu aracın onundeki TRİDENT SEAFOOD yazısını gordık tanıstık ettık, şöfor amcamla ,aldı bizi amca göturdu kalcak olduumuz yere, Nasıl bir heyecandır o yaa indik kalacaamız yere cıkardık valızlerı falan hemen JERRY teyzemız karsıladı( yurdun genel sorumlusuydu kendısı), bir de kocası vardı TOM diye ( olaya bak abi TOM ve JERRY) tam bulmuşlar birbirlerini.. neyse kaydı olduk ettik ,kuralları acıkladılar bize , gidin yerleşin bir saat sora yemek baslıo dedı , odalaradagaldık başladık bakınmaya . Acaba kımlerle kalcaz? Bu koridorda kimler kalıo ? naapcaz şimdik ? ne olcak ? aman allahım evime donebılecekmıyım falan bınbır soru geldi aklıma, dagaldık ya biz hanı bir an once birleşıp yemekhande gorsek birbirimizi demistm ben , ,, neyse yemekhaneye gittik ooovv bi suru ınsan , hepside bize bakmaya başladı,
…………………devamı sonra!!!