work and travel

work and travel

Work and Travel Bilgi Arşivi Work and Travel Bilgi Arşivi

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-09-2010, 11:50 AM
Üye WAT PR:4/5

danyel is on a distinguished road
Thumbs up wat anıları

arkadaşlar diğer forumlarda gezerken bazı profesyonel watçı arkadaşların wat anılarını ayrıntılı bir şekilde yazdıklarını gördüm ve bu anılar yeni giden arkadaşlar için çok faydalı görünüyor. bizim forumumuzda da wat anıları anlatılıyor ama ayrıntılı ve tam değil... amerikaya uçaktan ilk indiğinizde ne yaptınız, çalışacağınız yeri nasıl buldunuz, işin ilk günü ne yaptınız, hemen işe başladınızmı, amerikanın ilk haftaları ve genelini bizimle paylaşırmısınız??? ( özellikle alışma süreci olan 2 haftayı nasıl atlattınız yani abd de ilk günlere değinirseniz çok mutlu oluruz
  #2 (permalink)  
Alt 04-09-2010, 12:38 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
Evet yazalım herkes yazsın.
  #3 (permalink)  
Alt 04-09-2010, 01:17 PM

itinerant is on a distinguished road
Merhaba arkadaşlar ,
ben paylaşayım dedim ilk günlerimi madem siz istediniz….

Uçağa Turkiyeden bindiğimizde sabah 6 idi, tarihi tam hatrlamıyorum ama 26 hazıran olsa gerek, neyse malum aktarma falan filan derken Seattle Tacoma havaalanına indik biz daha gun yuzu gormedım tabi , inince önce bi gorevlılerle gorusuluyor , yanında neler var , belgelerını goster falandı filandı derken çıktık havalimanından, bir de baktım sabahın ilk saatleri ; saat 7 : ) aman allahım !!! sabah 6 da TR’den biniosun sabah 7 de USA da oluyosun.. apayrı bi yerdesin , aklından önce TR gecıo oradakı ınsanlar da bunu gormelı falan dıosun , burada da ınsanlar varmıs gibilerinden bi suru şey geciyo aklından.Biz havalımanında emanetciye bıraktık esyaları başladık gezmelere.
Havalımanından cıkar cıkmaz yaktım bi sigara , bi baktım karşıma sarısın bi kız cıktı, baktım guluyo falan… hobaa sabah sabah ilk saatlerde , hani filmlerde goruruz ya; hertaraf kız ,eglence kop kop falan … ne bileyim , ben buldum dedım kendi kendime

Biz 6 kişiydik, otobuse bindik bu kızda bındı , sora onume oturdu gulerekten, nese geldık bız downtown a ınıoduk kızın valızleri var falan , bizimkiler pata küte indiler , bende agardan aldım hadi dedim kızcagaza yardım edeyim.. , tutmus ıkı valızıbirden kaldırmaya calısıo ,bende atladım , hemen pleasee!! Dedim “I got it” dedim , ooh thanks ,dedi bana bi gorceeniz bizi . iner inmez yolu ayırdı bizimkiler , kız getti. İçim de gitti tabi . wallaha aklımdan bi suru şey gecti.Sanki ufacık yer de , ben o an arkadasımı buldum falan sandıydım .. neyse gitiik biz hemen bişiler atıştırıp SSN başvurusu flan yapıcaz gittik Seattle daki büroya ettik eyledik dönduk havalımanına o gun orada sabahladık. Ertesi gun de yolculuk var Alaskaya. Bu arada benim giyinişim de şu şekilde: altmda kapri, incecik bi Tshirt gozluk sanki mıamı ye gıdıoz. . . neyse sabah oldu bindik biz ucaga ver elini Alaska bir indik abi görecen ya , yagmur tokatlıyo resmen ,ruzgar desen o biçim kapkara ortalık buluttan benım gozluk falan yamuldu zaten suratımda ,bırak valizler vaar , herkes bana bakıo ketchıkana ınınce…

Neyse bindik vapura, vapurla karşıya gecıosun havaalanından şehır merkezine gitmek için , karsıya gecınce biz hemen bi minubusumsu aracın onundeki TRİDENT SEAFOOD yazısını gordık tanıstık ettık, şöfor amcamla ,aldı bizi amca göturdu kalcak olduumuz yere, Nasıl bir heyecandır o yaa indik kalacaamız yere cıkardık valızlerı falan hemen JERRY teyzemız karsıladı( yurdun genel sorumlusuydu kendısı), bir de kocası vardı TOM diye ( olaya bak abi TOM ve JERRY) tam bulmuşlar birbirlerini.. neyse kaydı olduk ettik ,kuralları acıkladılar bize , gidin yerleşin bir saat sora yemek baslıo dedı , odalaradagaldık başladık bakınmaya . Acaba kımlerle kalcaz? Bu koridorda kimler kalıo ? naapcaz şimdik ? ne olcak ? aman allahım evime donebılecekmıyım falan bınbır soru geldi aklıma, dagaldık ya biz hanı bir an once birleşıp yemekhande gorsek birbirimizi demistm ben , ,, neyse yemekhaneye gittik ooovv bi suru ınsan , hepside bize bakmaya başladı,

…………………devamı sonra!!!

Konu itinerant tarafından (04-09-2010 Saat 01:21 PM ) değiştirilmiştir.
  #4 (permalink)  
Alt 04-09-2010, 08:32 PM

danyel is on a distinguished road
çok iyi yazmışsın ya roman gibi devamını bekliyoruz
  #5 (permalink)  
Alt 04-09-2010, 09:46 PM
WAT 100'ler Külübü

quattro will become famous soon enoughquattro will become famous soon enough
http://www.workandtravel.com.tr/alas...agmenquot.html
bak bakalım roman nasıl olur

Bookmarks