work and travel

work and travel

Work and Travel Bilgi Arşivi Work and Travel Bilgi Arşivi

Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:27 PM
The 907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Forum Yöneticisi

Bulunduğu yer: Alaska, Hawaii, Seattle, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Chicago, NY, NJ, SC, NC, FL, VA, WA
The 907 will become famous soon enough
Alıntı:
Dextro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana da birisi flan şirkete gidecegim dedi alaskada 15 000 yapılıyormuş dedi.
ona dedim eger bunlara inanırsan iyi bir experince olmaz.
bu tarz konusan sırketler yuzunden Alaskadakı Anchorage havaalanındakı her ıkı ınsandan bırı Turk ve de ıssız. Turklerın multecı kampı na dondu ANC havaalanı bu yuzden.
  #12 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:30 PM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
evet atletle gezen arkadaş gözümün önüne geldi bi anda
evet evet o 15bin bi şirketten çıkıyor onla gidip kazanmışlar v.s. yazış sadece git gör dedim kaç senedir gidenler salak mı da o işi duymamışlar hala daha az kazanacakları işe gidiyorlar..
  #13 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:37 PM
Forum Yöneticisi

Bulunduğu yer: Alaska, Hawaii, Seattle, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Chicago, NY, NJ, SC, NC, FL, VA, WA
Alıntı:
Joesifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet atletle gezen arkadaş gözümün önüne geldi bi anda
evet evet o 15bin bi şirketten çıkıyor onla gidip kazanmışlar v.s. yazış sadece git gör dedim kaç senedir gidenler salak mı da o işi duymamışlar hala daha az kazanacakları işe gidiyorlar..
cok haklısın Joesifi. Bız de salak degıldık ılk senemızde 15 bın kazanacak bı yol olsa herkesten once bız kazanırdık
  #14 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:41 PM
pasific man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye WAT PR:3/5

pasific man is on a distinguished road
bizim gazili arkadaşları gaziden bir hoca kandırmıştı aynen dediginiz gibi havalanında kaldılar cocukla sımdı konustum aradan 1 sene gecti tabi yine de guzel anılardı diyor havalanı anıları için.
  #15 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:56 PM
Forum Yöneticisi

Alıntı:
pasific man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim gazili arkadaşları gaziden bir hoca kandırmıştı aynen dediginiz gibi havalanında kaldılar cocukla sımdı konustum aradan 1 sene gecti tabi yine de guzel anılardı diyor havalanı anıları için.
Wat kapsamında bazı aksılıkler oluyor ve zaman gectıkten sonra bunları bır gulumsemeyle hatırlayabılıyorsun ama hıckımse ısteyerek rezıl olmak ıstemez tabıı kı.
  #16 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 02:07 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
Az once bu forumdan beni ekleyen birisi bir firmayla anlaştıgını anlattı ve dedi ki maas paycheck olarak degil elden verilecekmis gunde 60 dolar ve karavanda kalacakmışız dedi.
benim bildigim amerikada maaş hep paycheckle verilir elden verilmesi ancak kaçak işlerde olur. Sizin fikirleriniz nelerdir ?
  #17 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 03:00 PM
Tecrübeli Üye

bazı gezmeli işler duymuştum ben; şehir şehir dolaşıyor stand gibi bir şeyinbaşında bekliyormuşsun.o tarz bi iş ise paychecksiz olabilir neticede sürekli banka aramak zorunda kalır çalışan ama onun dışında vergi kaçıyordur işveren büyük ihtimalle.hangi şirketten bulmuş işi peki ??
  #18 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 03:02 PM
Üye WAT PR:1/5

gogosi is on a distinguished road
bence çok yanlış bir davranıs orda başına işi gelse kanıtlayamaz hiçbir şekilde. iş veren onu kaçak çalıştırıyor gibi birşey .
  #19 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 03:06 PM
Tecrübeli Üye

iyi de sponsor diye bişey var boşuna mı var o işvereni takip ediyor ki böyle bir durum illegal olarak kabul edilmiyor. bence bu işte başka bir durum var; balon çıkmasın sonra bu iş "yok iptal oldu gel başka iş bulalım sana" tarzı; şirket de öğrenciyi kaydetmiş olur böylece çoktan...
  #20 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 03:12 PM
Üye WAT PR:1/5

gogosi is on a distinguished road
Alıntı:
iyi de sponsor diye bişey var boşuna mı var o işvereni takip ediyor ki böyle bir durum illegal olarak kabul edilmiyor. bence bu işte başka bir durum var; balon çıkmasın sonra bu iş "yok iptal oldu gel başka iş bulalım sana" tarzı; şirket de öğrenciyi kaydetmiş olur böylece çoktan...
aynen sana katılıyorum Joesifi. öğrenciler 100$ ın hesabını yaparsa eger böle durumlarlada karsılasır. ucuz diye gider madur olur olan 100 dolarına degil 3000$ na olur

Bookmarks

Etiketler
academix, amerika, amerikada, banka, bileti, dolar, hangi, işler, işveren, ne kadar, new york, newyork, paycheck, program, program ücreti, sponsor, travel, türkiye, uçak, ucuz, usa, wat, work and travel, yer, şirket

Seçenekler
Stil