| ||||
|
evet atletle gezen arkadaş gözümün önüne geldi bi anda evet evet o 15bin bi şirketten çıkıyor onla gidip kazanmışlar v.s. yazış sadece git gör dedim kaç senedir gidenler salak mı da o işi duymamışlar hala daha az kazanacakları işe gidiyorlar.. |
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
|
bizim gazili arkadaşları gaziden bir hoca kandırmıştı aynen dediginiz gibi havalanında kaldılar cocukla sımdı konustum aradan 1 sene gecti tabi yine de guzel anılardı diyor havalanı anıları için.
__________________ THINK OUTSIDE THE BOX |
| ||||
| Wat kapsamında bazı aksılıkler oluyor ve zaman gectıkten sonra bunları bır gulumsemeyle hatırlayabılıyorsun ama hıckımse ısteyerek rezıl olmak ıstemez tabıı kı.
|
| ||||
|
Az once bu forumdan beni ekleyen birisi bir firmayla anlaştıgını anlattı ve dedi ki maas paycheck olarak degil elden verilecekmis gunde 60 dolar ve karavanda kalacakmışız dedi. benim bildigim amerikada maaş hep paycheckle verilir elden verilmesi ancak kaçak işlerde olur. Sizin fikirleriniz nelerdir ? |
| ||||
|
bazı gezmeli işler duymuştum ben; şehir şehir dolaşıyor stand gibi bir şeyinbaşında bekliyormuşsun.o tarz bi iş ise paychecksiz olabilir neticede sürekli banka aramak zorunda kalır çalışan ama onun dışında vergi kaçıyordur işveren büyük ihtimalle.hangi şirketten bulmuş işi peki ??
|
| ||||
|
iyi de sponsor diye bişey var boşuna mı var o işvereni takip ediyor ki böyle bir durum illegal olarak kabul edilmiyor. bence bu işte başka bir durum var; balon çıkmasın sonra bu iş "yok iptal oldu gel başka iş bulalım sana" tarzı; şirket de öğrenciyi kaydetmiş olur böylece çoktan...
|
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| academix, amerika, amerikada, banka, bileti, dolar, hangi, işler, işveren, ne kadar, new york, newyork, paycheck, program, program ücreti, sponsor, travel, türkiye, uçak, ucuz, usa, wat, work and travel, yer, şirket |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |