| |||
| Alıntı:
bende bu tarz bi işte çalıştım karavanda kaldım elden aldım ödemeyi.. ancak şu bi gerçek ki; garantisi yok patron vermese sıkıntı çıkabilir, sponsorum vardı yazışıyorduk ama sakatlığı ayrı bir olay tabii ki.. benim firmam o konuda iyiydi, ancak başka firmada çalışan arkadaşım her hafta veya ödeme döneminde alacağının mutlaka 50-100$ eksiğini alıyordu
__________________ ohio, niagara falls, miami, miami beach, orlando, new jersey, atlantic city, boston, washington dc, newyork city |
| |||
| Alıntı:
evet bende böyle komik bir şey duymuştum, belki bazılarınız diyor buna mı kanıp gidecekler diye ama maalesef inanıp giden çok kişi var. Amerika Türkiyenin bilmem kaç katı büyüklükte.. siz türkiyede work and travel oldugunu düşünün ve her gelenin karşılanacağını bu bile imkansız ki amerikada olsun , zaten giden arkadaşlar bilir binlerce giden kişi var, adamlar hangi parayla hangi birini karşılayacak ? şaka gibi ![]() bide ben şey duydum yok her kişiyi limuzinle karşılayıp new york şehir turu attıracağız ben şahsen kiralamıştım newyork şehir turu için bi limuzin 3,5 saatliğine 275$ vermiştim.. firmalar zaten program ücreti 1300-1500$ arası değişirken kaç para kazanıyor ki limuzinle karşılayıp tur attırtsınlar
__________________ ohio, niagara falls, miami, miami beach, orlando, new jersey, atlantic city, boston, washington dc, newyork city |
| |||
| yani şöyle ki, adam benim kanaatimce sen şu kadarlık çalıştın diyor ve eksik ödeme yapıyor. işte yok bugun yarım gündün, yok işte sen o gün çalışmadın vs saçmalıklar yapabiliyordu. Yani illa kavga dövüş alıyordu o arkadaşlar parayı, biz de çok şükür öyle sorun pek olmadı.. bir iki kere yarım gündü diyip 30$ verdiler.. o işin asıl sakat yanı günlük oldugu için adam ne kadar off gün verse kar mantıgıyla boyna off vermeye çalışıyorlardı.. kendini çok iyi göstermesi gerekki mesai alabilsin.. ve parasını
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
|
bende 3 kere bindimde birini bedavaya getirebildim =) sen şanslıymışsın da dediğin gibi öyle aman aman bi esprisi yok bi de ilk gün limuzinle gezip sonra iş yerine hummer jeeple giidip, ardından da iş yerimi görünce eşşekten düşmüşe dönmüştüm
| |||
|
Bizim şirket te hemen hemen her eyalette karşılama imkanı var demişti.... sonra anladık ki eğer senin gittiğin yere, daha önce gitmiş ve o sene de gidecek bi öğrenci varsa seni onun peşine takıyolarmış ve onlarda ilgilendikleri öğrenci başına indirim kazanıyolarmış..... sistemin müthişliğine bakın.... her şey şansa... ayrıca o "danışman" dedikleri de bizim gibi çalışmaya, para kazanmaya gidecek kişiller... yani herşeyden önce parasını kazanacak sonra seninle ilgilenecek.....
|
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
|
Ben bu sene 2. kez gidiyorum. Wisconsin'a gidicem.Uçak bileti bulamayanlar varsa benimle irtibata gecebilir ben biletimi aldım 13 haziranda gidicem thy ile direk Chicagoya. Şu an bnm aldığım biletler çok ucuz ama acenta yetkilisinin solemesine göre 30 Mayıs'a kadar bu fiyatlara yer bulamıycamız yönünde ben biletimi martta 570 euroya aldım. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay@hotmail.com
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| academix, amerika, amerikada, banka, bileti, dolar, hangi, işler, işveren, ne kadar, new york, newyork, paycheck, program, program ücreti, sponsor, travel, türkiye, uçak, ucuz, usa, wat, work and travel, yer, şirket |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |