| |||
| aman dikkat!
selam.gectigimiz sene katıldıgm wat prog da sirketim bana seni karsılicaz orda demisti ve buna gore kayıt yaptırdım.cunku ing me guvenemedim.ancak sonra bu durum kayıt yaptırdıktan sonra sadce viriginia ya gidersen seni karsılarıza dondu.ben de kabul etmedim bunu ancak işverenle konsrz seni karsılar v.s dediler ve ben de gittim enayi gibi bska bir eyalete.ancak havaalanında ne gelen ne giden kimse olmadı anlayacagınız gibi.gidince sunu anladımki burda zaten 50 kusur eyalet var hangi birinde kimi karsılicaksınız.sadce karsılanmak icin de viriginia ya da gidilmezki!!o yuzden sirket secerken sizi orda karsılıyoruz diyen sirketlere itimat etmeyin kesinlikle!cok iyi arastırın ve size karsı en durust olan sirketi secin..
|
| |||
|
selam arkadaşlar...work and travella ilgili bi çok şey yazılıp çiziliyo...memnun kalanlarda var kalmayanlarda..work and travelle ilgili kötü şeyler duyup önyargıyla yaklaşanlar olabiliyo...work and travel insanın hayatında çıkan çok önemli bir fırsat...firmasını detaylı araştırıp,yalan yanlış haberlere inanmadan,wat hakkında bilinçlenip giden hiçkimsenin sorun yaşıcağına inanmıyorum...beni caydırmak için çok şeyler söylediler,bi çok firma kandırmak için saçma sapan şeyler sundu...bense güvendiğim firmayla ,güvendiğim danışmanla,güvendiğim sponsorla gittim...çokda mutlu döndüm...wat hakkında söylenen asparagas haberlere inanmayın...aksine harika bir deneyim...sonra pişman olmayın )) |
| |||
|
Aldığınız iş sizi karşılayacağız derse karşılar her iş yeri öğrenciye böyle bir garanti vermez. Eğer bir wat firması size kesinlikle karşılanacaksınız diyorsa o firmaya kayıt yaptırmayı bir daha düşünmek gerekir.
|
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
|
evet yapıyor academix ben şahidim uçak biletine kadar ordayken ilgileniyor yani övmek gibi olmasın ama danışman arkadaş olmasaydı halimiz haraptı ( suçlu bu noktada şirket veya iş değil diğer milletlerin birbirlerini kayırmalarıydı belirtmiş olayım ) |
| ||||
|
zaten kayıt almak çok öğrenci göndermek bir meziyet değil ; WAT şirketine giden öğrenci kafasında %90 kararlıdır zaten gitmeye bir tek işini seçmek kalır v.s. dolayısıyla kayıt alan şirketin iyi olduğu geçerli değildir; sallarsın boş keseden kayıtlar gelir.. örn : alaskada ilk senemde 15bin$ yaptım diye atan arkadaşlar |
| ||||
| Alıntı:
ona dedim eger bunlara inanırsan iyi bir experince olmaz. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| academix, amerika, amerikada, banka, bileti, dolar, hangi, işler, işveren, ne kadar, new york, newyork, paycheck, program, program ücreti, sponsor, travel, türkiye, uçak, ucuz, usa, wat, work and travel, yer, şirket |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |