work and travel

work and travel

Work and Travel Bilgi Arşivi Work and Travel Bilgi Arşivi

Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-11-2009, 07:42 PM
Üye

eagle is on a distinguished road
aman dikkat!

selam.gectigimiz sene katıldıgm wat prog da sirketim bana seni karsılicaz orda demisti ve buna gore kayıt yaptırdım.cunku ing me guvenemedim.ancak sonra bu durum kayıt yaptırdıktan sonra sadce viriginia ya gidersen seni karsılarıza dondu.ben de kabul etmedim bunu ancak işverenle konsrz seni karsılar v.s dediler ve ben de gittim enayi gibi bska bir eyalete.ancak havaalanında ne gelen ne giden kimse olmadı anlayacagınız gibi.gidince sunu anladımki burda zaten 50 kusur eyalet var hangi birinde kimi karsılicaksınız.sadce karsılanmak icin de viriginia ya da gidilmezki!!o yuzden sirket secerken sizi orda karsılıyoruz diyen sirketlere itimat etmeyin kesinlikle!cok iyi arastırın ve size karsı en durust olan sirketi secin..
  #2 (permalink)  
Alt 10-13-2009, 04:30 PM
Yeni Üye

cica is on a distinguished road
selam arkadaşlar...work and travella ilgili bi çok şey yazılıp çiziliyo...memnun kalanlarda var kalmayanlarda..work and travelle ilgili kötü şeyler duyup önyargıyla yaklaşanlar olabiliyo...work and travel insanın hayatında çıkan çok önemli bir fırsat...firmasını detaylı araştırıp,yalan yanlış haberlere inanmadan,wat hakkında bilinçlenip giden hiçkimsenin sorun yaşıcağına inanmıyorum...beni caydırmak için çok şeyler söylediler,bi çok firma kandırmak için saçma sapan şeyler sundu...bense güvendiğim firmayla ,güvendiğim danışmanla,güvendiğim sponsorla gittim...çokda mutlu döndüm...wat hakkında söylenen asparagas haberlere inanmayın...aksine harika bir deneyim...sonra pişman olmayın))
  #3 (permalink)  
Alt 01-15-2010, 09:19 AM
Üye WAT PR:3/5

NEWYORK is on a distinguished road
Aldığınız iş sizi karşılayacağız derse karşılar her iş yeri öğrenciye böyle bir garanti vermez. Eğer bir wat firması size kesinlikle karşılanacaksınız diyorsa o firmaya kayıt yaptırmayı bir daha düşünmek gerekir.
  #4 (permalink)  
Alt 01-15-2010, 02:47 PM
map - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
map map isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye WAT PR:3/5

map is on a distinguished road
öğrenciyi hava alanında karşılayan işverenler herhalde toplam işverenlerin %5'i filandır..
  #5 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 09:36 AM
The 907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Forum Yöneticisi

Bulunduğu yer: Alaska, Hawaii, Seattle, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Chicago, NY, NJ, SC, NC, FL, VA, WA
The 907 will become famous soon enough
bazı sırketler kendı danısmanlarını da gonderıyorlar ogrencılerle beraber amerıkaya ve danısmanlar ogrencılerle beraber calısıyorlar aynı ısyerınde.bence cok guven veren bır yontem.dusunsenıze beklentılerınız karsılanmadıgı zaman danısmanınızı vurabılırsınız orda bence bu da cok onemlı.Sırket yaptıgı ıse o kadr guvenıyor kı danısman hıc cekınmeden ogrencılerle ucuyor calısıyor donuyor.Cogu sırket ogrencı amerıkaya gıdınce ya ortalıktan kaybolur ya da hıcbırsekılde ulasılamayan ulasıldıgında da hıc bır sorunuyla ılgılenmeyen modda olurken bır dıgerının danısmanını ogrencılerıyle beraber calısmaya gondermesı bence cok buyuk bır guven ornegıdır.
  #6 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 10:32 AM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
Alıntı:
The 907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bazı sırketler kendı danısmanlarını da gonderıyorlar ogrencılerle beraber amerıkaya ve danısmanlar ogrencılerle beraber calısıyorlar aynı ısyerınde.bence cok guven veren bır yontem.dusunsenıze beklentılerınız karsılanmadıgı zaman danısmanınızı vurabılırsınız orda bence bu da cok onemlı.Sırket yaptıgı ıse o kadr guvenıyor kı danısman hıc cekınmeden ogrencılerle ucuyor calısıyor donuyor.Cogu sırket ogrencı amerıkaya gıdınce ya ortalıktan kaybolur ya da hıcbırsekılde ulasılamayan ulasıldıgında da hıc bır sorunuyla ılgılenmeyen modda olurken bır dıgerının danısmanını ogrencılerıyle beraber calısmaya gondermesı bence cok buyuk bır guven ornegıdır.
gerçekten muhteşem bir yontem.
  #7 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 12:06 PM
edosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

edosh will become famous soon enough
Bildiğiniz bir şirket var mı bu şekilde çalışan muhteşem miş.
  #8 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 12:24 PM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
evet yapıyor academix ben şahidim uçak biletine kadar ordayken ilgileniyor yani övmek gibi olmasın ama danışman arkadaş olmasaydı halimiz haraptı
( suçlu bu noktada şirket veya iş değil diğer milletlerin birbirlerini kayırmalarıydı belirtmiş olayım )
  #9 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 12:31 PM
Joesifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübeli Üye

Joesifi will become famous soon enough
zaten kayıt almak çok öğrenci göndermek bir meziyet değil ; WAT şirketine giden öğrenci kafasında %90 kararlıdır zaten gitmeye bir tek işini seçmek kalır v.s. dolayısıyla kayıt alan şirketin iyi olduğu geçerli değildir; sallarsın boş keseden kayıtlar gelir..
örn : alaskada ilk senemde 15bin$ yaptım diye atan arkadaşlar
  #10 (permalink)  
Alt 02-02-2010, 01:21 PM
Dextro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WAT 1000'ler Külübü

Bulunduğu yer: ILLINOIS OHIO WICSONSIN INDIANA TEXAS NEW YORK MICHIGAN
Dextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to beholdDextro is a splendid one to behold
Alıntı:
Joesifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten kayıt almak çok öğrenci göndermek bir meziyet değil ; WAT şirketine giden öğrenci kafasında %90 kararlıdır zaten gitmeye bir tek işini seçmek kalır v.s. dolayısıyla kayıt alan şirketin iyi olduğu geçerli değildir; sallarsın boş keseden kayıtlar gelir..
örn : alaskada ilk senemde 15bin$ yaptım diye atan arkadaşlar
bana da birisi flan şirkete gidecegim dedi alaskada 15 000 yapılıyormuş dedi.
ona dedim eger bunlara inanırsan iyi bir experince olmaz.

Bookmarks

Etiketler
academix, amerika, amerikada, banka, bileti, dolar, hangi, işler, işveren, ne kadar, new york, newyork, paycheck, program, program ücreti, sponsor, travel, türkiye, uçak, ucuz, usa, wat, work and travel, yer, şirket

Seçenekler
Stil