| |||
| New york dan wat ogrencileri icin tasarruflu ulasim imkani
Arkadaslar iyi gunler, New York da daha cok uzun mesefa calisan 20 nin ustunde 4, 6, 8, 12 ve 15 kisilik araclari bulunan bir taksi firmasiyiz. Ayrica Ocean City, Maryland de de diger subemiz var. Haziran basindan itibaren wat ogrencilerini JFK yada Newark havaalanindan karsilayip New York-New Jersey-Maryland-Connecticut-Washington civari eyaletlerdeki sehirlere transferlerini firmamiz araclari ile yapmaya basladik. Birkac buyuk danismanlik firmasi tum ogrencilerini bize yonlendirmekte. Sebebi biz sadece ogrencileri gidecegi yere birakip donmuyor, gidilen yerde ayrica kendileri ile calisacagi yada kalacagi yerdeki kisi ile bulusturmadan kisacasi herseyin okey oldugundan emin olup geri donmekteyiz. Son 10 gun de yaklasik 120 ogrencinin transferlerini gerceklestirdik ve ortalama 1-2 saat de gidilen yerde ogrenciler ile extra dan ilgilenmek durumunda kaldik. Emin olun bu extra yardima mutlaka ve mutlaka ihtiyaciniz olacak. Transferini gerceklestirdigimiz 120 kisinin hemen hemen hepsi bizim extra yardimimiza ihtiyac duydu. Genel olarak ucaklar New York a ogleden sonra inmekte, 4-5 saatlik mesafedeki sehirlere gece yarisi varilmakta ve o saatte bazi imkanlar cok sinirli olmakta. Bazi ogrencilerin gidecegi yerler mesai saatinden sonra oldugu icin kapali olmakta, ayrica bu ogrencilere ekonomik kalacak yer bulma konusunda da yardim etmekteyiz. Ingilizcesi zayif ogrencilere (ki %80 getirdigimiz arkadaslara tercumanlik yapmak durumunda kaldik) ilgili sahisla anlasma konusunda yardimci da olmaktayiz. Tek kisi olsaniz bile bana geleceginiz tarihi ve gideceginiz sehri email atiniz. Biz ayni guzergaha giden ogrencileri bir grup yaparak kisi basi en uygun fiyata goturmeyi hedefliyoruz ki simdiye kadar bunu basardik. email adresim: fanewyork1@gmail.com ABD cep Telefonumu bana ulasan arkadaslara istedikleri takdirde verebilirim. Referansimiz gerekirse sizlere tranferini gerceklestirdigimiz bazi wat ogrencilerin telefonlarini (hatta bizle calisan bazi danismanlik sirket isimlerini) verebilirim. Kendilerini gecen 10 gun icinde degisik sehirlere transferini gerceklestirmistik. tesekkurler Fatih Dependable Transportation Inc. Brooklyn, NY |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mutlaka okuyunuz!! |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |