| ||||
| Name Check Nedir?
NameCheck:Kisaca isim kontrolu anlamina gelmektedir. •Vize basvurunuz esnasinda Name Checki slemine maruz kalabilirsiniz, bu tamamen sanstir. •Sebebiyse ABD’de sizin isminiz veya soyisminizde birisi kriminal bir olaya karistiysa basvurunuz NameCheck islemine kalir. •Islem 4hafta ile 6ay kadar surmektedir ancak genelde en gec 2 ayda sonuclanmaktadir. •Name Check islemi icin sizden alinan parmak izleriniz ve diger bilgileriniz ABD’de CIA merkezine yollanir ve criminal olaya karisan kisi veya kisilerle alakaniz olup olmadigi kontrol edilir. •Islem olumlu olarak tamamlandiginda size verilen yesil kagitla beraber pasaportunuzu şirketiniz araciligi ile konsolosluga yolladiginiz takdirde vizeniz basilip en kisa surede size teslim edilir. http://www.workandtravel.com.tr/work...yfasi-wat.html .
__________________ Work and Travel x 3 Internship x 1 Share your experiences; Ask your questions. http://workandtravel.com.tr/ |
| |||
|
eger tek isminiz varsa ve o isminizde nadir bir isimlerden degilse bu sorgulamaya takilirsiniz. bu programa katilanlarin en cok dikkat etmesi gereken bir husus. neyseki benim 2 ismim vardi da takilmadim ben bu sorguya
__________________ |
| |||
|
Her şirketin prosodürü farklı bu konuda. O yüzden baştan onu iyi öğrenmek lazım
|
| |||
|
Arkadaşlar, herkes kendi durumunu kendisi daha iyi bilir ama benim diyeceğim şu: mademki programa katılıyoruz, işlemleri erken halletmekte fayda var. HİÇ BİR FİRMA VİZEYİ ALABİLECEĞİNİZE DAİR GARANTİ VER(E)MEZ, VERMEMELİ. bu bir risktir, ne kadar erken başvurulur, işlemler ne kadar erken başlatılırsa, olası aksi durumlarda o kadar çabuk çözüm üretilir. sözün özü şu: mademki bu işe kalkışıyoruz arkadaşlar, erken halletmekte fayda var işleri.
|
| |||
|
beraber vizeye girme garantisi veren var. geçen wat şirketlerinden birine gittim ve yan masada bi öğrenci vardı kendisine başka bi şirkette vize görüşmesine beraber girme garantisi verildiğini söyledi ve işin kötüsü arkadaş buna inandığı için aynı garantiyi istedi
|
| ||||
| Alıntı:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2010, check, isim kontrolü, name check, nedir, vize görüşmesi, wat, wat şirketleri, ücreti, şirketleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |